16 / 05 / 2024

2014 iş gyo faaliyet raporu

2014 iş gyo faaliyet raporu

İş GYO 2014 Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından her yıl düzenlenen faaliyet raporu yarışmasında birden fazla ödülün sahibi oldu.

İş GYO'nun 2014 raporu uluslararası ödül aldı!

Değişimin mimarı İş GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü.

İş GYO 2015 Faaliyet Raporu Platin Ödül sahibi oldu!

Değişimin mimarı İş GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü. toplam puanı 100 üzerinden 99 olan İş GYO 2014 Faaliyet Raporu “Platin Ödül”ün sahibi oldu.

İş GYO’nun 2014 faaliyet raporuna platin ödül!

İş GYO 2014 Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından her yıl düzenlenen faaliyet raporu yarışmasında birden fazla ödülün sahibi oldu.

Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri!

Yakacık Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor. Manzara Adalar İş GYO fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Nef İnİstanbul'da 30 ay boyunca 0 faizli ödemelerle!

Daire seçeneklerinin 1+1 ile 4+1 arasında değişiklik gösterdiği projede Nef İş GYO imzası bulunuyor. İstanbul Topkapı'da hayata geçirilen İnİstanbul 80 dönüm alan üzerinde yayılıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala daire fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta bulunan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükseliyor.

İş GYO Topkapı Inistanbul Gala iletişim!

İş GYO Topkapı Inistanbul Gala iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Şişecam fabrikası arsa alanında yükselen proje toplam 788 üniteden oluşuyor.

İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları!

İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen proje 788 adet üniteden meydana geliyor.

İş GYO Inistanbul Gala ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösterdiği proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İş GYO Inistanbul Gala ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sağlanıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala satış fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Toplam 788 adet üniteden meydana gelen projede yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

İş GYO esas sözleşmesindeki 7. maddesini değiştirdi!

İş Gayrimenkul Yaırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İş GYO esas sözleşmesindeki 7. maddesini değiştirdi.

Nef İş GYO İnistanbul Gala fiyat!

Nef İş GYO İnistanbul Gala projesi 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden meydana geliyor.Nef İş GYO İnistanbul Gala fiyat listesi haberimin içinde yer alıyor.

İş GYO Inİstanbul Gala fiyat listesi!

İş GYO Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar sağlanıyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisinde yükselen projede 30 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

2014 iş gyo faaliyet raporu Haberi

2014 iş gyo faaliyet raporu

Değişimin mimarı İş GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu uluslararası alanda birden fazla ödüle layık görüldü. Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği’nin (LACP) düzenlediği 2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri yarışmasında, gayrimenkul kategorisinde 100 üzerinden 99 puan toplayarak 2014 Faaliyet Raporu kategorisinde “Platin Ödül”ün sahibi olan İş GYO bu sayede Türkiye’nin En iyi 20 Faaliyet Raporu ödülleri arasında yerini aldı. Tüm dünya ve tüm sektörler arasında “En Yaratıcı Rapor Bronz Ödülü”nü de almaya hak kazanan İŞ GYO, EMEA Bölgesi’nde tüm sektörler arasında “En Yaratıcı Rapor Gümüş Ödülü”nün de sahibi oldu.

Gayrimenkul ortaklığı sektöründe Avrupa-Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki en iyi 50 kurum arasında 17. olan İş GYO, dünya genelinde en iyi 100 kurum arasında 33. sırayı aldı. İş GYO’nun 2014 yılı Faaliyet Raporu, ilk izlenim kriterinden...