25 / 05 / 2024

2014 Kahramanmaraş İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı

2014 Kahramanmaraş İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının (KMTSO) başlattığı fuarlar ile uluslararası boyuta taşınıyor. 13 Kasım-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak inşaat fuarı da Kahramanmaraş'ı fuarlar şehri yapacak...

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Kahramanmaraş'ın kalbi 'Azerbeycan Bulvarı' baştan sona hızla yenileniyor! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin ana arterlerinde başlattığı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalardan biri de Kahramanmaraş'ın kalbi, Azerbeycan Bulvarı'nda yapılıyor.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 376 konut ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli, Göksun İlçesi, Yantepe Mahallesi 376 Konut 1'er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Kahramanmaraş'ta yüksekten düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yüksekten düşen işçi hayattını kaybetti...

TOKİ Kahramanmaraş Çağlayancerit Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş ili, Çağlayancerit ilçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi 29 Temmuz'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı inşaatı ihalesi 24 Haziran'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı ve Sulama İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 24 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş Namık Kemal Gençlik Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş’ın en büyük gençlik merkezi olma özelliğini taşıyacak olan Namık Kemal Gençlik Merkezi’nin inşaatını sürdürüyor.

Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var!

Çırağın Group Kahramanmaraş’ın doğusunda yapacağı yeni projesiyle büyük bir yeniliğe daha imza atacak. Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, "Kahramanmaraş’ta inşaat sektöründe ciddi sıkıntılar var." dedi

2014 Kahramanmaraş İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı Haberi

2014 Kahramanmaraş İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı

80'li yılların ikinci yarısında başlayan sanayi atağı, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının (KMTSO) başlattığı fuarlar ile uluslararası boyuta taşınıyor. 22-24 Ekim tarihinde yapılan KTM, 6-9 Kasım'da Tarım ve 13-15 Kasım'da yapılacak inşaat fuarı da Kahramanmaraş'ı fuarlar şehri yapacak. 


"İşin içinde olmak için değil, bize düşen en büyük vazifeye talibiz" sloganıyla Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük ve ekibi tarafından hazırlanan fuarlar silsilesi, Kahramanmaraş'ı istenilen seviyeye getirecek. Kendine özgü birçok üretim sahası bulunan ve bunların başta Türkiye sonra Dünyaya sunulması için başlatılan fuar hareketi her yıl düzenli olarak yapılacak. 


ÜRETİM EKONOMİSİ SERGİ EKONOMİSİ İLE BİRLEŞECEK 

Kahramanmaraş'ta her kalemde düzenli olarak üretilen ürünler, Ticaret ve Sanayi Odasının fuar hareketi ile tanıtılacak. Göreve geldiği 2011 yılında bu yana başta üretim altyapısı...