07 / 05 / 2024

2014 kapı üretimi

2014 kapı üretimi

Kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan yeni binalar kapı sektöründe talebi büyük ölçüde arttırıyor. 2014 yılında Türkiye' de 2 milyon 500 bin civarı yeni kapı takılacağı öngörülüyor.

Sanayi üretimi son bir yılın zirvesine çıktı! Yıllık bazda yüzde 7,4 arttı!

Sanayi üretimi temmuz ayında yıllık bazda yüzde 7,4 artışla beraber 13 ayın zirvesine çıktı. Ayrıca, üretimdeki artış istihdama yansıdı. 30 günde 318 bin kişiye yeni iş kapısı açıldı. Temmuz ayında işsizlik yüzde 0,2 düşüşle beraber yüzde 9,4’e geriledi.

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max Carrefoursa'da! A101, BİM, Migros yanında hiç kaldı! Yetişen anında kapıyor!

Marketler zincirinden biri olan Carrefoursa, Apple store mağazalarında satıştan kaldırılan ve üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max'te satışa sundu. Yetişen kapıyor!..İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

Tofaş, Ford ve Toyota üretimi durdurdu! Otomobil devleri resmen açıkladı!

Tofaş ve Ford Türkiye, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dikkatleri çeken bir açıklamada bulundu. Tofaş ve Ford Türkiye'de üretimi durduruyor mu? İşte merak edilen o açıklamalar... 

AGT, Denizli'de showroom açtı!

AGT, Denizli bayisine ait showroom açılışını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. AGT, ılusal ve uluslararası alanda mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerine; MDF, MDF – lam, panel, profil, parke ve kapı üretimi yapıyor.

Sur Çelik Kapı, Artaş ile üretime geçti!

20 yıldan bu yana üst gelir grubuna yönelik çelik kapı üretimi gerçekleştiren Sur Çelik Kapı, alt gelir grubuna yönelik projeler için de kapı üretmeye başladı. Astaş markasıyla üretilen kapılar pazara çıkmaya başladı.

Berdan Cam, üretim kapasitesini 4 katına çıkardı!

Dekoratif cam, ısı cam, ayna kumlama, vitray, cam ve ayna, hazır mutfak, plastik ve kapı üretimi yapan Berdan Cam, 6 milyon TL'lik yatırımla kurduğu yeni tesisinde üretim kapasitesini 4 katına çıkardı.

Özben Önal Gülkaya evinin kapılarını Elle Decoration Dergisi'ne açtı!

Özben Önal Gülkaya, Eylül 2014'te işletmeci-reklamcı Tolga Gülkaya ile evlenip Antalya'ya yerleştirmişti. Çift Antalya-Kundu bölgesinde 600 metrekarelik alan üzerine inşa edilmiş villalarının kapısını Elle Decoration Dergisi'ni açtı.

Özdilek'in 2014 cirosu 1 milyar 150 milyon TL!

Alışveriş merkezleri, ev tekstili üretimi, perakende mağazacılık, turizm - otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Özdilek, Özdilek Grup şirketlerinin 2014 yılı toplam cirosu 1 milyar 150 milyon TL'dir.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da eski fabrika arazine otel inşa edecek!

BANKA, askerî bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı'dan Aydınlı'ya otel yatırımı!

Banka, askeri bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Atak Damper Çelik Kapı, TOKİ projelerine yoğunlaştı!

Çelik kapı ve yangın çıkış kapıları üretimi ile faaliyet gösteren Atak Damper Çelik Kapı, TOKİ projelerine yoğunlaştı. Firma yaptığı projelerle birlikte yılın ilk yarısında geçen yıla göre üretiminde yüzde 30 artış sağladı.

Türkiye Mimarlık Yıllığı Sergisi İstanbul'da kapılarını açtı!

Mimarlık Yıllığı 2014’e seçilen projelerin yer aldığı, Kalebodur sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Mimarlık Yıllığı 2014 Sergisi 29 Nisan'da Studio-X İstanbul'da kapılarını açtı.

İdeaslit GYO 2014 yılı gelir tablosunu yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı KAP'a açıklamada bulundu. İdealist GYO 2014 yılı kurumlar vergisi beyannamesinin eki olan gelir tablosu sermaye piyasası mevzuatını yayınladı.

2014 kapı üretimi Haberi

2014 kapı üretimi

KENTSEL dönüşüm çerçevesinde yapılan yeni binalar kapı sektöründe talebi büyük ölçüde arttırıyor. 2014 yılında Türkiye'de 2 milyon 500 bin civarı yeni kapı takılacağı öngörülüyor. Türkiye, 100'ün üzerinde marka ile ABD ve Çin'den sonra dünyanın en büyük üçüncü kapı ve pvc pencere üreticisi konumunda. Bütün bu gelişmeleri arttırarak sektörü büyütmek amacıyla Demos Fuarcılık tarafından organize edilen 8. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY, İstanbul Fuar Merkezi köy'de 3 salonda kapılarını sektör profesyonellerine açtı. Fuarı ilk gün 450 yabancı olmak üzere toplam 2 bin kişi ziyaret...