03 / 05 / 2024

2014 meram projeleri

2014 meram projeleri

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel ve beraberindeki heyet, Anadolu Ajansı (AA) Konya Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Demirel ' Meram'ın hakkı olan projeler hazırladık ' dedi...

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Meram Belediyesi 2014'ten beri asfalt rekorunu yeniliyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

2016 Meram'da dönüşüm yılı olacak!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekiyor. 30 Mart 2014'te göreve başlayan Toru, işe ilçenin en önemli sorunu olarak nitelendirdiği kentsel dönüşümle başladı.

Abdülkadir Özöğür: Meram'da kentsel dönüşümün destekçisiyiz!

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür: "Belediyemizin heyecan uyandıran ve özellikle kentsel dönüşüm alanında çok önemli projeleri var. Biz de bu projelerin destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram kentsel dönüşüm projeleri Türkiye'ye örnek oldu!

Bir yıl içinde Meram nüfusunun yarısını kapsayan 50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru açıklamalarda bulundu.

Meram kentsel dönüşüm projeleri Türkiye'ye örnek oldu!

50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle de Türkiye’ye örnek oldu.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

2014 meram projeleri Haberi

2014 meram projeleri

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Mehmet Demirel, ziyarette, "halka hizmet hakka hizmettir" anlayışıyla Meram'ın hak ettiği yere gelmesi için ekibiyle güzel projeler hazırladıklarını söyledi. Meram'ın iyi yönetilmediğini, hak ettiği yatırımları alamadığını ileri süren Demirel, ilçenin, hükümet ve belediyenin aynı partiden olmasına rağmen 10 yıldır adeta üvey evlat muamelesi gördüğünü savundu. "Birçok maddi imkanlara sahipken, maalesef maddi imkanlar gereksiz yere heba ediliyor" diyen Demirel, şunlan kaydetti: "Daha iki aracın yan yana geçemediği onlarca sokak varken, bu devirde hala ucu çıkmaz sokaklarda vatandaşlar yaşamaya mahkum edilirken, yanlış imar planlarıyla vatandaş topraktan, toprak da insanlardan koparılırken, Meram hızla betonlaşmaya, asri hapishanelere benzeyen yaşama alanlarına terk edilmişken, halen iman yapılmamış birçok mahalleye sahipken, birçok problemle Meram yüz yüze bırakılmışken, maddi imkanların heba...