02 / 05 / 2024

2014 Mermer sektörü

2014 Mermer sektörü

Hüseyin Şehitoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, ülke ekonomisinin ikinci Çeyrekte yüzde 2,1 ve yılın ilk yarısında yüzde 3,3 büyüdüğü söyledi. Mermer sektörü Çinli istilasında.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konumda!

MADSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Efendioğlu,"Otomasyona yöneliyoruz çünkü hızlanan rekabet ortamında artık fiyat bakımından da rekabet var. Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konuma ulaştı" diye konuştu.

Türkiye'de mermer sektörü ne durumda?

Mermer-Granit Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Türkoğlu mermer sektörünü Memleket'e anlattı. Türkoğlu "Türkiye'nin sektörde dünya çapında söz sahibi olmasına rağmen işleyemediğimiz için katma değer sağlayamıyoruz" dedi.

Diyarbakır'da mermercilik sektörü durma noktasında!

Diyarbakır'ın ekonomik anlamda lokomotifliğini üstlenen Mermercilik sektörü de Ortadoğu ve Bölge’de yaşanan olaylardan dolayı fena vurdu. 7 bin kişinin istihdam edildiği Mermer sektörü tamamen durma noktasına gelebilecek.

Eva Gayrimenkul 2014-2015 İstanbul yurt sektör raporu çıktı!

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık, 2014 - 2015 öğrenim dönemine ait İstanbul yurt sektör raporunu yayınladı. Eva Gayrimenkul raporu 3 ayrı başlıkta inceleyerek ele aldı.

Türk Yapı Sektörü 2014 raporunu açıklıyor!

Türk Yapı Sektörünün tek referans kaynağı Türk Yapı Sektörü Raporu 2014'ün sunulacağı Türk Yapı Sektörü Analizi ve Paydaşları ile Yapının Geleceği Toplantısı, 25 Şubat Çarşamba günü 9:00-12:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Türk Yapı Sektörü 2014 Raporu 25 Şubat'ta açıklanıyor!

“Türk Yapı Sektörü Raporu 2014” 25 Şubat Çarşamba günü, Yapı-Endüstri Merkezi’nde yapılacak Türk Yapı Sektörü Analizi ve Paydaşları ile Yapının Geleceği Toplantısı ile açıklanıyor.

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü adına 2014 iyi bir yıldı!

Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi. Karahasanoğlu, 2014 yılının inşaat sektörü için ve gayrimenkul sektörü için güzel geçtiğini ifade etti.

Antalya inşaat sektörü 2014 değerlendirmesi!

Deniz Karataş, sektör açısından 2014'ün durağan geçtiğini açıkladı. Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında; inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi

Can Karahasanoğlu: İnşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı!

2014 yılının inşaat sektörü için güzel geçtiğinin ifade eden Bekaş İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Can Karahasanoğlu, "2013 yılında yüzde 7 büyüyen inşaat sektörü 2014 yılında yavaşladı.

İnşaat sektörü 2014 yılında yerinde saydı!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında; inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi..

Deniz Karataş 2014 yılında inşaat sektörünü değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında inşaat sektörünün 2014 yılını değerlendirdi..

Deniz Karataş: İnşaat sektörü açısından 2014 durağan geçti!

TÜM inşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Deniz Karataş, sektör açısından 2014'ün durağan geçtiğini açıkladı.

2014 Mermer sektörü Haberi

2014 Mermer sektörü

Afyonkarahisar Sanayici vc İşadamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, "Mermer ve doğal taş işletmeleri, ihracat yapamadığı için tek tek kapanıyor. Bunun nedeninin, 'Çinli firmaların blok alımı yerine mermer ocağı satın alması ve blok alımlarını tamamen yavaş] a t m ası' old uğu n u düşünüyoruz" dedi. 


Şehitoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, iilke ekonomisinin ikinci Çeyrekte yüzde 2,1 ve yılın ilk yarısında yüzde 3,3 büyüdüğü söyledi. 


Afyonkarahisar'ın ihracatının, ithalatının yaklaşık 5 katı olduğu bilgisini veren Şehitoğlu, ülkenin cari açığında kambur olmayan, aksine bunu kapatma konusunda destek vermeye çalışan bir ilde yaşayıp ürettiklerini dile getirdi. Şehitoğlu, şunları kaydetti: "Mermer ve doğal taş madenciliği sektöründeki blok ihracatının keskin bir şekilde yüzde 50 daralması, ülkemizin b üy ü mesi n i n...