21 / 05 / 2024

2014 polonezköy imar durumu

2014 polonezköy imar durumu

Tartışmalı Polonezköy Köy Yerleşik Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları, yapılan itirazlar neticesinde kısmen değiştirilerek, yeniden askıya çıkarıldı. Polonezköy imar planı 8 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek...

Polonezköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Polonezköy Mahallesi 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy imar planlarına şerh konuldu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında Çekmeköy ilçesi 1/5000 ölçekli nazım imar planına konulan şerhi kaleme aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

İzmir Örnekköy imar planları için pankartlı tepki!

Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap'ın temel atma töreninde bir grup, bölgedeki imar plan değişiklerine pankart açarak tepki gösterdi. 

2014-2019 yılları arasında 12 milyar 367 milyon 267 bin TL'lik Hazine taşınmazı satıldı!

Hazine'ye ait arsalar, tarım arazileri ve orman vasfını yitirmiş alanlar satışa çıkarılıyor. 2014 - 2019 yılları arasında 6 yılda 2 milyar 825 milyon metrekare büyüklüğünde arazinin kamudan özel sektör ve satışı yapıldı. Satılan araziler 395 bin futbol sahası büyüklüğünde.

Girne-Çatalköy imar planına destek!

Templos/Zeytinlik Koruma İnisiyatifi, Şehir Plancıları Odası’nın Cuma günkü açıklamasına destek verdi. İnisiyatif, Girne-Çatalköy imar planına aykırı bir gelişmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, Çekmeköy imar planları konusunu kaleme aldı. İşte Demir'in "Çekmeköy imar planlarına akılcı çözümler gerekli" başlıklı yazısı...

Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi, F22D01C4A paftada yer alan tescil dışı alanın 3094 metrekarelik kısmındaki İdari Hizmet Alanının (Karakol) yapılaşma koşullarının düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli Zekeriyaköy-Uskumruköy imar planı askıya çıktı.

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi açıldı!

Prodea Dizayn Yapı Ve Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Polonezköy Beykoz İstanbul Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Eyüpsultan Alibeyköy imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan Alibeyköy Mevkii, Güzeltepe Mahallesi'ndeki bazı parseller, yollar ve kadastral boşluklara ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Ataşehir Küçükbakkalköy imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 3332 ada, 15 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı 5 Ekim'de askıya çıkarıldı...

2014 polonezköy imar durumu Haberi

2014 polonezköy imar durumu


İstanbul Beykoz Polonezköy Köy Yerleşik Alanı 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli  Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planına ilişkin askı itirazlarının kısmen kabulü ile bu doğrultuda plan değişikliğine konu olan kısımlar bakanlık tarafından 15 Mayıs 2014 tarihinde onaylandı.  



Bugün askıya çıkarılan Polonezköy imar planları 30 gün boyunca askıda kalacak. 8 Temmuz 2014 tarihinde askıdan inecek olan Polonezköy imar planına ait askı tutanağı iki nüsha düzenlenerek, bakanlık tarafından imza altına alındı. 


Polonezköy imar planı için tıklayın



Gülcihan YELKENCİ /...