17 / 05 / 2024

2014 seramik

2014 seramik

Seramiksan tasarımlarında derz aralıklarını minimum seviyeye indiren rektifiye özelliği ile Amazon serisi yaşam alanlarında kusursuz bir görünüm oluşturuyor. Agat taşının enerjisi Seramiksan Amazon serisinde bulunuyor.

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak!

Yurtbay Seramik Antalya'da mağaza açacak. YURTBAY SERAMİK’in Antalya’daki iş ortağı As Acarlar Yapı Malzemeleri Ltd. Şti., 19 Aralık 2014-Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak.

Bien seramik ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARK1MEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Bien Seramik full body teknik porselen karoları ile ödül aldı!

Arkitera'nın mimarlık alanında her yıl düzenlediği en büyük etkinlik olan ARKIMEET 2014 ödül töreninde seramik sektörünün genç ve yenilikçi markası BİEN 20 mm kalınlığındaki full body teknik porselen karoları ile ödül aldı.

Yurtbay Seramik Antalya'daki ilk concept mağazasını açıyor!

Yurtbay Seramik’in Antalya’daki iş ortağı Asacarlar Yapı Malzemeler Ltd. Şti., 19 Aralık 2014, Cuma günü Antalya’nın en büyük seramik mağazasını açacak. Mağazada Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımları yer alacak.

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor!

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Creavit Cersaie 2014’e katıldı!

Creavit Cersaie 2014’e katıldı. Avrupa Seramik Sektörü’nün en prestijli fuarı Cersaie'de yerini alan Creavit, tasarım harikası yeni koleksiyonlarını her yıl olduğu gibi bu yılda sergiledi.

Yüksel Seramik, Cersaie Fuarı’nda Türkiye’yi temsil edecek!

Yüksel Seramik, 22 - 26 Eylül tarihleri arasında İtalya ’ nın Bologna şehrinde gerçekleşecek CERSAIE Fuarı ’ na katılacak olan Yüksel Seramik, 2014-2015 yeni koleksiyonlarını sergileyecek...

Yurtbay Seramik, dünyanın en ünlü seramik fuarı Cersaie'ye katılıyor!

Yurtbay Seramik, 22-26 Eylül 2014 tarihleri arasında İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük seramik ve banyo aksesuarları fuarı Cersaie’ye katılarak, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasındaki yerini alacak...

Yüksel Seramik inşaattaki büyümeyle kapasitesini yaklaşık 4 kat artırdı!

İnşaat sektöründeki büyüme inşaat malzemeleri sektörüne de yansıyor. İMSAD raporuna göre, 2014 Ocak - Mayıs döneminde inşaat malzemeleri üretimindeki büyümeye paralel seramik, karo, kaldırım taşları üretiminde yüzde 7,4’lük artış yaşandı.

Uşak Seramik bağımsız denetim görüşünü yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. 1 Ocak 30 Haziran 2014 tarihleri için bağımsız denetim görüşünü yayınladı.

Uşak Seramik gelir tablosunu yayınladı!

Uşak Seramik Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayii A.Ş. 2014 yılı 2. Dönem gelir tablosunu yayınladı.

Kütahya'da seramik üretim tesisinin kapasite artışı için halk toplantısı düzenlenecek!

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş tarafından Kütahya İli, Merkez İlçesinde yer alan seramik üretim tesisi kapasite artışı için 12 Ağustos 2014 tarihinde halk topantısı düzenlenecek.

Ege Seramik’ten New York serisi mekanlara hareket kazandırıyor!

Yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla sektörde adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, sektör profesyonellerinin ve de müşterilerinin ilgisini Spring Collection 2014 koleksiyonu ile çekmeye devam ediyor.

2014 seramik Haberi

2014 seramik

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan Amazon serisi, mekanlara agat taşının enerjisini taşıyor. Doğal dokuyu kusursuz şekilde yüzeylere aktaran digital baskı teknolojisi ile hazırlanan Amazon serisi bakteri barındırmayan, leke tutmayan nano teknoloji özelliği ile dikkat çekiyor.


Doğadan aldığı ilhamı hayatla buluşturan Seramiksan, doğal dokuları yüzeylere taşıyarak gerçeklik hissini güçlendiriyor. Agat taşından ilham alınarak tasarlanan Amazon serisi, taşın canlılık veren enerjisiyle hayat buluyor. Doğanın ihtişamını toprağın özüyle buluştuğu Amazon serisi mavi, flora ve beyaz renk seçenekleriyle renklerin coşkusunu evinize yansıtıyor. 


Agat taşının içindeki renk geçişleri Seramiksan tasarım ve teknoloji farkıyla Amazon serisinde buluştu.  Tıpkı agat taşında olduğu gibi su yüzeyindeki dalgalara benzer mermer efektleri ile Amazon serisi mekanlara hareketlilik ve derinlik kazandırıyor. Derz aralıklarını minimum seviyeye indiren rektifiye özelliği ile Amazon serisi...