27 / 04 / 2024

2014 Uluslararası Körfez Gayrimenkul Fuarı

2014 Uluslararası Körfez Gayrimenkul Fuarı

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor. Fuarın, 10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçi, 33 ülkeden 100 katılımcısı olacak...

BOSS4 Gayrimenkul projelerini Körfez bölgesine tanıttı!

BOSS4 Gayrimenkul, IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldı. Şirket fuar kapsamında yeni projelerini Körfez ülkelerindeki yatırımcılara tanıttı...

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

Türkiye, Körfez yatırımcısını bekliyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape’de buluştu. Dubai'den tüm dünyaya birlik mesajı veren sektör temsilcileri, "Türkiye 15 Temmuz sonrası hainlerden kurtuldu. Güçlü Türkiye Körfez yatırımcısını bekliyor" şeklinde konuştu.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Beyttürk İnşaat projelerini Körfez yatırımcısının beğenisine sundu!

Türk inşaat sektöründe yabancıya konut satışında lokomotif şirket konumunda olan Beyttürk İnşaat, Kuveyt'te 5-10 Ekim tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.

Beyttürk İnşaat körfez yatırımcılarla buluştu!

Beyttürk İnşaat, Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda Körfez yatırımcısı ile buluştu.

Beyttürk İnşaat, Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katılan tek Türk firması olan Beyttürk İnşaat, Yalova ve Orhangazi’de yatırımcılardan büyük ilgi gören ve satışı devam eden projelerini, Körfez yatırımcısının beğenisine sundu.

Sea Pearl Ataköy Körfez yatırımcıları ile buluştu!

Uluslararası Yatırım Zirvesi’nde sponsorlar arasında yer alan Kuzu Grup lüks algısını yeniden yorumlayan Ataköy'de yer alan ihtişamlı projesi Sea Pearl’ü Körfez yatırımcıları ile buluşturdu.

Körfez'in trilyon dolarlık fonları inşaat ve enerji için geliyor!

Körfez'in milyarder yatırımcıları Uluslararası Yatırım Zirvesi'ne geliyor. 1.5 trilyon $'lık fonların yöneticilerinin ilgisi enerji, inşaat ve teknolojide olacak..

Körfez GYO 2014 olağan genel kurul tescilini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklamada bulundu. Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 yılı olağan genel kurul tescilini yayınladı.

Körfez GYO 2014 yılı finansal tablolarını yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 31 Aralık 2014 tarihi itibariyle finansal tablolar ve bağımsız denetçi raporunu Kamu Adınlatma Platformu ' nda yayınladı.

Körfez ülkelerinin yatırımdaki payı yüzde 35 arttı!

Körfez ülkeleri vatandaşları 2014 senesinde ülkemize 2013 yılına göre yüzde 153 daha fazla yatırım yaptı. Yatırım yapan kişi sayısının da yüzde 186 arttığını görüyoruz.

2014'te körfez ülkelerinin yabancı yatırımcılar içindeki payı yüzde 35'e çıktı!

Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, yabancı yatırımcılarla ilgili son verileri değerlendirirken; "Türkiye hem sahip olduğu konumu, hem de iklimiyle Körfez ülkelerinin cazibe merkezi olmaya devam ediyor." dedi..

2014 Uluslararası Körfez Gayrimenkul Fuarı Haberi

2014 Uluslararası Körfez Gayrimenkul Fuarı

Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12-14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor.  10 ülkeden 9.300 profesyonel ziyaretçi, 33 ülkeden 100 katılımcısı ile 2015’de de ilgileri üstüne toplamaya hazırlanıyor. Bahreyn, İslami Bankacılık yönünde büyük işlere imza atan ve ekonomisi çok güçlü olan bir ülke olarak Gulf Property Show ile yatırımcıların ilgisini çekiyor.

48'den fazla uluslararası çifte vergilendirme ve yatırım koruma sözleşmesi imzalayan Bahreyn, Körfezdeki diğer ülkeler ile birlikte gayrimenkul sektörü için ideal bir yatırım bölgesidir. Gurbetçilerin ve GCC vatandaşlarının artan iş gücü ve fiyatlar, emlak kiralama yerine satın almaya teşvik etmektedir. Fuarın ziyaretçi kitlesini ağırlıklı olarak Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, B.A.E. ve Umman'lı yatırımcılar oluşturmaktadır.

Bahreyn 2006 yılında Arap dünyasının en hızlı büyüyen ekonomisi oldu.  2011 yılında,...