28 / 04 / 2024

2014te hayata geçen konut projeleri

2014te hayata geçen konut projeleri

Dünyanın önemli gayrimenkul fuarları arasında anılan MIPIM'in, 93 ülkenin potansiyelleriyle, 5 bine yakın üst düzey yatırımcıyı buluşturdu.

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Samsun'da 11 bin 539 konut projesi hayata geçiriliyor!

Türkiye'nin 80 vilayeti ile Samsun'un da bu hizmetlerden payına düşeni aldığını belirten Erdoğan, Samsun'a son 18 yılda toplam 30 milyar TL'yi geçen yatırım yaptıklarını belirtti. Erdoğan, Samsun'da 11 bin 539 konut projesinn de hayata geçirildiğini belirtti.

Bendevi Palandöken: İmar barışı en kısa zamanda hayata geçirilmeli!

Bendevi Palandöken, "Yurt dışında elde edilen gelirlerin yurt içine getirilmesi için varlık barışı, vergi barışı, imar barışı ve birikmiş borçların yapılandırılması gibi düzenlemeler en kısa zamanda hayata geçirilmeli" dedi...

Amasya'nın 20 yıllık hayali çılgın proje hayata geçti!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Amasya’nın 20 yıllık hayali olan çılgın proje hayata geçti. Şehir merkezinden geçen Yeşilırmak’ı kauçuk bir bentle şişiren proje ile adeta bir taşla üç kuş vuruldu'' diye konuştu.

Nef, iki yeni projesi için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi!

Sektördeki en yüksek kredi notu olan A+ notuna sahip olan Nef, şimdi de iki yeni projesi Nef Reserve Kandilli ve Nef Reserve Gölköy için Bina Tamamlama Sigortası’nı hayata geçirdi.

Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeler hayata geçiriyor!

“ENR Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi” listesinde geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu yıl da 86. sırada yer alan, Türkiye’de de ilk 10’da bulunan Ant Yapı, yurt içi ve yurt dışında önemli projeleri hayata geçiriyor. Başarılı yatırımlar birbirini izliyor.

Bursa'da tek tip imar uygulaması kısa sürece hayata geçirilecek!

İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, tek tip imar uygulamasının Bursa'da en kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.

Faruk Özlü: Abdülhamit Han'ın rüyasını hayata geçireceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Bölgeyi en kısa sürede üretime hazır hale getireceğiz ve Abdülhamit Han'ın rüyasını hayata geçireceğiz" dedi.

Üsküdar Ünalan Bilim ve Gözlem Evi projesi hayata geçiyor!

Üsküdar Belediyesi Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Ünalan Bilim ve Gözlem Evi projesini hayata geçiriyor. Proje için 26 milyon 322 bin lira harcandı.

Kuzu Grup Ankara'nın en iddialı 2 projesini hayata geçiriyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği özel projelerle dikkat çeken Kuzu Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Güven Kuzu Ankara'da hayata geçirdikleri projeleri anlattı.

Hatay Kavaslı'da Battı-Çıktı Projesi hayata geçirilecek!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan ve kaza riskinin çok yüksek olduğu Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi'ni hayata geçirerek, kentte şehir girişi trafiğini rahatlatmayı amaçlıyor.

Eskişehir'in 50 yıllık geleceğini çizen projeler hayata geçirilecek!

Yılmaz Büyükerşen, "Eskişehir'i 2000'li yılların başından beri uyguladığımız farklı şehircilik anlayışı ile Türkiye'nin en gözde şehirlerinden biri haline getirdik ve hayata geçireceğimiz projelerde buna devam edeceğiz" dedi.

Hatay Belediyesi isale hattı yenileme programını hayata geçirdi!

HATSU, sık sık arızalanan, apartmanların altında kaldığı için müdahale edilemeyen ve sonucunda susuzluğa sebep olan isale hatlarında kronikleşen sorunların çözülmesi amacıyla isale hattı yenileme programını hayata geçirdi.

2014te hayata geçen konut projeleri Haberi

2014te hayata geçen konut projeleri

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Türkiye'yi bu yıl daha iyi tanıtmak adına Fransa'da önemli projelerin sunulduğunu ifade etti. Bu yıl MIPIM'de ilklerin yaşandığını bildiren Çağlar, "Büyük projeler, 430 metrekarelik Türkiye pavilyonuna ek olarak açılışını yaptığımız fuarın girişindeki 300 metrekarelik İstanbul çadırında tanıtıldı'' dedi. 



Yaşayan İstanbul Maketi'nin, bu yıl MIPIM'in baş aktörü olduğunu ifade eden İbrahim Çağlar, 1/1000 ölçekli maketin, dijital devrime uygun ses ve görüntü efektleriyle İstanbul'u sergilediğini belirtti. 8 bin 500 yıllık tarih, altyapı ve gayrimenkul alanlarındaki projelerin de 96 metrekarelik bu makette sergilendiği bügisini veren Çağlar, "Attığımız bu önemli adım sadece MIPIM'le sınırlı değil. Kolayca sökülüp takılabilen maketimiz, bundan sonra da İstanbul'u tanıtmaya ve sergilemeye devam edecek. 

İstanbul büyüdükçe bu maket de büyüyecek ve yeni projeleri...