05 / 05 / 2024

2015 belediye mesai saatleri

2015 belediye mesai saatleri

Belediyelerin çalışma saatleri, vatandaşların günlük yaşamda merak ettiği hususlar arasında yer alıyor. Taşınmaz malları ile ilgili işlemler hangi saatlerde yapılıyor? İşte belediye çalışma saatleri 2015...

DESKİ'nin 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ 2015 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir DESKİ’nin elde ettiği kurumsal kimlikle Ankara’da ve diğer büyükşehirlerde örnek olarak gösterildiğini söyledi.

İSKİ'nin 2015 faaliyet raporu kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı Toplantısı'nın 4. birleşimi Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında yapıldı. Toplantıda İSKİ 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Toplantıda İSKİ'nin 2015 faaliyet raporu kabul edildi.

Sema Pekdaş: Gayrimenkul satın alabilen bir belediye olduk!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, “2015 yılında gelirlerimizde de yüzde 9,7’lik bir artış sağladık. Bu sayede bu yıl gayrimenkul satın alabilen bir belediye haline geldik” dedi.

Ceyhan Belediye Meclisi Mayıs toplantısında imar konuşuldu!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin 13 Şubat 2015 tarih ve 69 sayılı karar ile onaylanan söz konusu planlama alanının 1/1000’lik uygulama imar planı değişikliği görüşülerek oy birliğile Büyükşehir belediye meclisine gönderildi.

Kars Belediyesi'nin 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Kars Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısında Kars Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu oylandı. Gündemin ilk maddesinde 2015 yılı faaliyet raporu ele alındı.

Trabzon Büyükşehir 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi, 2015 yılı faaliyet raporunu görüşerek yeterliliğini oy birliği onayladı. Toplantıda meclis üyeleri faaliyet raporu üzerindeki görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Denizli Büyükşehir yatırımları 2015'e damga vurdu!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2015'in Denizli'de yatırım yılı olduğunu vurgulayarak, gelir ve gider hedeflerinin gerçekleştirme oranlarına bakıldığında Büyükşehir Belediyesi bütçesinin çok başarılı olduğunu ifade etti.

Adalar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Adalar Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantıları gerçekleştirildi. Toplantıda 2015 yılı Faaliyet Raporunun okunarak oylanmasına karar verildi. Faaliyet Raporu oy çokluğu ile geçti.

Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Toplantıda Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi.

Battalgazi Belediye Meclisi Nisan toplantısında imar konuşuldu!

Battalgazi Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısının ikinci oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda, Battalgazi Belediyesi'nin 2015 yılı mali gelir ve gider ile hesap ve işlemler hakkındaki denetim raporu açıklandı.

Maltepe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediye Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2015 yılı faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Isparta Belediye Meclisi'nde imar komisyonu raporları görüşüldü!

Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantıları 2015 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi ile sona erdi. Meclis toplantısında imar komisyonu raporlarının görüşülmesinin ardından 2015 yılı faaliyet raporu görüşmelerine geçildi.

Küçükçekmece Belediyesi 2015 faaliyet raporu onaylandı!

Küçükçekmece Belediye Meclisi, 2015 faaliyet raporu onayladı. Başkan Temel Karadeniz; ''Planlı, çağdaş, modern, gelişime ve değişime açık, toplumsal değerlere saygılı hizmet için çalışmalara devam ediyoruz'' dedi.

2015 belediye mesai saatleri Haberi

2015 belediye mesai saatleri

Belediye çalışma saatleri 2015!

Belediyelerin çalışma saatleri, vatandaşların günlük yaşamda merak ettiği hususlar arasında yer alıyor. Belediye sınırları içerisinde yer alan konut ve işyeri gibi taşınmaz mallar ile ilgili bazı iş ve işlemler belediyede yapılıyor. 


Belediye sınırları içerisinde yapılacak inşaat işlemleri için belediyeden öncelikle inşaat ruhsatının alınması; inşaat tamamlandıktan sonra ise iskan belgesinin alınması gerekiyor.


Tüm bu iş ve işlemler belediyenin çalışma saatleri içerisinde gerçekleşiyor. Peki belediyelerin çalışma saatleri 2015 nelerdir?


Belediyelerin mesai saatleri:

Belediyeler hafta içi her gün 08.30‘da hizmet vermeye başlıyor ve 12.00‘a kadar bunu sürdürüyor. 12.00'dan sonra ise 13.00'a kadar öğle molası olup; Belediye daha sonra 13.00′dan 17.00‘a kadar hizmet veriyor.


İstanbul'daki belediyeler..

İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Adalar Belediyesi

Arnavutköy Belediyesi

Ataşehir Belediyesi

Avcılar Belediyesi

Bağcılar Belediyesi

Bahçelievler Belediyesi

Bakırköy Belediyesi

Başakşehir Belediyesi

Bayrampaşa Belediyesi

Beşiktaş Belediyesi

Beykoz Belediyesi

Beylikdüzü Belediyesi

Beyoğlu Belediyesi

Büyükçekmece Belediyesi

Çatalca Belediyesi

Çekmeköy Belediyesi

Esenler Belediyesi

Esenyurt...