05 / 05 / 2024

2015 çevre denetim rakamları

2015 çevre denetim rakamları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 2015 yılı ilk altı ayı Çevre Denetim rakamlarını ve denetimler sonucunda kesilen ceza miktarlarını açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Yapı Denetim Bakanı'na ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Başkanı olan Nizam Genç'in firmasına bir sene boyunca iş almaktan men cezası verdi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kamu Yapıları Denetim Hizmetleri Yönetmeliği!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kamu yapılarına ilişkin her türlü yapım işlerine ait denetim hizmetlerinin yürütülmesinde uygulanacak usul ve esaslar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Çevre ve Şehircilik'ten 16 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 16 yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik yapı denetim firmalarına göz açtırmadı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 2016 yılında yaptığı denetimlerle görevini eksik veya kusurlu yapan “Yapı Denetim” firmalarına göz açtırmadı.

Mehmet Özhaseki 2016 yılı çevre denetim rakamlarını açıkladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2016 yılı çevre denetim rakamlarını açıkladı.

Çevre ve Şehircilik'ten 5 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 3 ildeki 5 yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kadıköy'de 794 binanın 223’ünde asbest tespit edildi!

Kadıköy Belediyesi ilçede asbest gibi tehlikeli atıkların bertarafı konusunda denetim ve uygulamalarını sürdürüyor. Çevre Müdürlüğü Çevre Denetim Birimleri yapılan denetimlerde yıkılacak 794 binanın 223’ünde asbest tespit etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 2 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, ticaret sicil kaydı silinmiş olan veya şirket unvan ve amaç maddesini değiştirmesi nedeniyle tasfiyesine karar verilen 2 kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgeleri iptal etmiştir.

Çevre ve Şehircilik'ten 2 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, ticaret sicil kaydı silinmiş olan veya şirket unvan ve amaç maddesini değiştirmesi nedeniyle tasfiyesine karar verilen 2 kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgeleri iptal etmiştir.

Çevre ve Şehircilik'ten 9 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, ticaret sicil kaydı silinmiş olan veya şirket unvan ve amaç maddesini değiştirmesi nedeniyle tasfiyesine karar verilen 9 kuruluşun Yapı Denetim İzin Belgeleri iptal etmiştir.

Çevre ve Şehircilik'ten 5 yapı denetim firması hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, eksik çekirdek personeli istihdam etmeyen 5 yapı denetim firmasının yapı izin belgelerine geçici olarak el koymuştur. Karar bugün Resmi Gazete'de yayınlandı...

Çevre ve Şehircilik'ten 23 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından 23 yapı denetim firması ile ilgili durdurma kararı bugün Resmi Gazete'de yayınladı...

Ömürhan Yapı Denetim'in geçici proje durdurma işlemi iptal edildi!

Ömürhan (Eski Ünvanı Olimpos) Yapı Denetim tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada, 05.02.2016 tarih ve E.2015/2388-K.2016/322 sayılı kararı ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi.

2015 çevre denetim rakamları Haberi

2015 çevre denetim rakamları

Bakan Güllüce, “2015 yılı ilk 6 ayında Bakanlık merkez ve Çevre ve Şehircilik il müdürlüklerimiz tarafından 20 bin 354 adet tesise çevre denetimi gerçekleştirildi” dedi.


Denetimler sonucunda Çevre Kanununa aykırı faaliyette bulunan tesislere, toplam 35 milyon 725 bin 577 TL idari para cezası uygulandığını ifade eden Bakan Güllüce, 54 tesisin faaliyetinin de durdurulduğunu sözlerine...