04 / 05 / 2024

2015 Çukurova Turizmi

2015 Çukurova Turizmi

Adana'da faaliyet gösteren Neks-tur turizm Seyahat Acentası ortağı deneyimli turizmci Nesrin Göçhan, Çukurova'nın doğal güzellikleri ve çeşitli uygarlıkların yaşandığı bir bölge olması nedeniyle çekim merkezi olduğunu söyledi.

Çukurova Havalimanı 20 Ekim'de yeniden ihale edilecek!

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Çukurova Havalimanı’nda yüklenici firmada problem yaşandığını ancak 20 Ekim 2015 günü yeniden ihaleye çıkacağını ve en kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Çukurova Balkon Kurban Bayramı kampanyası 2015!

Kurban Bayramı’nda, Mayıs ayı fiyatları ve cazip avantajlarıyla satışa devam edecek. Çukurova Balkon’da, hem peşinatsız hem de ödemeye bir yıl sonra başlayarak yine kişiye özel ödeme planıyla konut sahibi olmak mümkün.

Çukurova'da sosyal tesis yapım işi ihale edilecek!

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından Çukurova'da spor salonu ve sosyal tesis yapım işi 28 Mayıs 2015 günü 11:00'de ihale edilecek.

Çukurova'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı, Yeşilyurt Mahallesi'nde bulunan sağlık tesisi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış bedeli 3 milyon 500 TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 3 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Çukurova'da 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana Çukurova'da bulunan arsa, Adana Satış Memurluğu tarafından 14 Temmuz 2015 günü saat 10:30 ile 10:45 arası ihale ediliyor.

Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI etkinliği gerçekleşti!

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Kulübü ve genç İMO tarafından düzenlenen “Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI” etkinliği İ. Akif Kansu Salonu’nda gerçekleştirildi..

Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI etkinliği düzenlendi!

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Kulübü ve gençİMO tarafından düzenlenen "Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI" etkinliği İ. Akif Kansu Salonu'nda gerçekleştirildi. İki gün süren etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Adana elektrik kesintisi 4 Nisan 2015!

Adana'nın Seyhan, Karataş, Çukurova, Yüreğir, Karaisalı, Pozantı, Ceyhan ve Sarıçam ilçelerinde 4 Nisan 2015 cumartesi günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Vancouver'ın mimarı Sidney Rasekh Çukurova Yapı Zirvesi'nde!

18 Şubat 2015'te Adana Sheraton Otel'de, "Yaşanabilir bir kent... Nasıl?" mottosu ile düzenlenecek olan 1. Çukurova Yapı Zirvesi, Kanadalı ünlü mimar, şehir planlamacısı, sürdürülebilir kent planlama uzmanı Sidney Hasekiyi ağırlamaya hazırlanıyor.

Çukurova Havalimanı 2015 sonunda tamamlanacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Çukurova Havalimanı'nın özellikle yap-işlet-devret modeli çerçevesinde işi alan firmanın, iflas etmesi nedeniyle inşaat yapımını durdurduğunu ancak, 2015 sonuna yetişeceğini dile getirdi.

2015'de Çukurova turizmi gelişiyor!

Adana'da faaliyet gösteren Neks-tur turizm Seyahat Acentası ortağı deneyimli turizmci Nesrin Göçhan, Çukurova'nın doğal güzellikleri ve çeşitli uygarlıkların yaşandığı bir bölge olması nedeniyle çekim merkezi olduğunu söyledi.

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi ne durumda?

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelecek olan Çukurova Gayrimenkul Kartal projesine Ocak 2015'te başlanacak.

Kuşadası turizmi 2015'te canlanacak!

Kuşadası'na Hilton 'u getiren Göçtür Şirketi 'nin Yönetim Kurulu Başkanı Naile Göçen Çukurova, bölgenin turizm potansiyeliyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak, 2015 turizm sezonunda beklentilerini açıkladı.

2015 Çukurova Turizmi Haberi

2015 Çukurova Turizmi

Turizmci Nesrin Göçhan, Çukurova'nın doğal güzellikleri ve çeşitli uygarlıkların yaşandığı bir bölge olması nedeniyle çekim merkezi olduğunu söyledi. 


Göçhan, yaptığı yazılı açıklamada, Çukurova 'nın doğal güzellikleri ve çeşitli uygarlıkların yaşandığı bir bölge olması nedeniyle turizm açısından önemli olduğunu belirtti. "Çukurova çok sayıda kale, köprü, cami, kilise, ören yeri, han, hamam, müzesi I ile tarih ve kül-1 tür turizmi için. bir çok kilise ve cami ile de inanç turizmi için bir çekim merkezidir" diyen Göçhan. şunları kaydetti: 'Eski Çağlardan,Orta Çağ ve Yeni Çağ olmak üzere çeşitli krallıkları içinde medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır.Bölge miz bereketli topraklarda tarihi potansiyelin de bereketine sahiptir. Bu medeniyetlerden bölgemize miras kalan tarihi eserler T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapı lan yeni iniş Sağlık Turizmi, Gastronomi Turizmi,Eko...