28 / 04 / 2024

2015 dekorasyon

2015 dekorasyon

Mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlattı. İşte en moda ev dekorasyon ürünleri...

2015 dekorasyonda malzemelerin farklı kullanıldığı yıl olacak!

Gönye Proje Tasarım, 2015 yılında ev dekorasyonuna hakim olması beklenen yeni trendleri açıkladı. Buna göre 2015, tek bir malzemenin bir bütünlük içinde farklı işlevlere entegre edildiği bir yıl olacak. Çevreci tasarımların öne çıktığını göreceğiz.

Dekorasyonda malzemeler farklı işlevlerde entegre edilecek!

Gönye Proje Tasarım, 2015 yılında ev dekorasyonuna hakim olması beklenen yeni trendleri açıkladı. Buna göre 2015, tek bir malzemenin bir bütünlük içinde farklı işlevlere entegre edildiği bir yıl olacak.

2015'te dekorasyon trendi minimal formlar!

25 yılı aşkın süredir mermer sektörünün önde gelen firmalarından Tureks Stone’nun mimarı Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2015'te dekorasyonda minimalist formların ön planda olacağını vurguladı.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turhan Karagöz tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

Marşan Emlak Danışmanlığı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marşan Emlak Danışmanlığı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Salih Marşan tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Özel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bayram Dülye tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Derviş Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammad Darwıch 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Gökkubbe Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkubbe Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erol Güngör ve Fikret Güngör tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Erzi Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erzi Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultan Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Sarıyer'de kuruldu.

Santral Turizm Tekstil Mefruşat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Santral Turizm Tekstil Mefruşat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

İşte 2015'in en trend dekorasyonları!

Mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlattı. İşte en moda ev dekorasyon ürünleri...

Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Can Altındal tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

Sky Alüminyum Paslanmaz Metal İnşaat Dekorasyon Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Alüminyum Paslanmaz Metal İnşaat Dekorasyon Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Soner Doğan tarafından 25 bin sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Limtaş Yapı Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Limtaş Yapı Dekorasyon Limited Şirketi Ramazan Canğa ve Mamduh Delikaya tarafından 500 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

2015 dekorasyon Haberi

2015 dekorasyon

Renkler




Nerede doğal malzemeler, doğal tablolar, halı, perde ve örtüler varsa evinize iliştirebilirsiniz.




Bir de bunlara eşlik eden altın ve gümüş renkli tasarımlar var ki işte tam da 2015 moda renkleri.




Bu sene tamamen organik renkler moda. Ahşap tonları, yeşiller, beyaz ferahlığı, su saydamlığı, gökyüzü mavisi, bulut grisi.