16 / 05 / 2024

2015 expo fuarı

2015 expo fuarı

Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Ron Keller, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Türel, EXPO 2016 çok önemli bir organizasyon ve Hollandalı yatırımcıları EXPO 2016 ’da görmek istediklerini söyledi.

Sanayicilere 49 yıllığına bedelsiz arazi veriyoruz!

Metal Expo Fuarı'nın açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ''Çelikçilere 49 yıllığına bedelsiz yer vereceğiz ama hala arkadaşlardan destek alamıyoruz'' dedi.

Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına öncülük eden GABORAS A.Ş.'nin 17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtımı yapıldı. 

Tapu işlemlerinde devrim: Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtılan GABORAS A.Ş. Tapu işlemlerinde yeni bir dönemi müjdeledi. Mayıs'ta kurulan GABORAS A.Ş., Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına da öncülük ediyor

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

Teknik Yapı Katar'da yatırıma talip oldu!

TEKNİK Yapı, yurtdışı yatırımcıların artan ilgisi nedeniyle devam eden projelerini ve satışa sunacağı yeni projelerini Katar Expo Fuarı’nda tanıttı.

Teknik Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı Katar'da!

Teknik Yapı, 6 yeni projesini Katar Expo Fuarı'nda tanıttı. Firma, satışa çıkacağı üç yeni projesinin lansmanını Katarlı yatırımcılara yaptı.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

Levnavilla projesi Sapanca'da yükseliyor!

Ön üretim yapılar, yapı malzemeleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Vefa Holding, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Levnavilla’yı MÜSİAD Expo Fuarı’nda görücüye çıkarıyor.

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

2015 expo fuarı Haberi

2015 expo fuarı

Growtech Tarım Fuarı nedeniyle Antalya’da bulunan Büyükelçi Ron Keller’e ziyaretinde, Büyükelçilik Tarım Müşaviri Mehmet Çevikoğlu eşlik etti. Fuara, 17 Hollanda firmasının katıldığını belirten Ron Keller, fuarda bir de Hollanda standının yer alacağını söyledi.


Antalya’nın tarım konusunda önemli bir şehir olduğunun altını çizen Keller, “Hollanda’dan şirketlerle önümüzdeki yıl Antalya’yı tekrar ziyaret etmek istiyorum. Hollanda, tarım, yenilenebilir enerji  ve yatçılık konusunda lider bir ülke. Sizin de desteğinizle bu alanlarda Antalya ile kuvvetli işbirlikleri tesis etmek istiyoruz” dedi.


EXPO’YA DAVET ETTİ


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Menderes Türel, işbirliğini geliştirmek için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’da tarım konusunda önemli projeleri bulunduğunu anlatan Türel, “Güneş enerjisinden elektrik elde ederek, sulama sistemlerini finanse etmek yoluyla çiftçilerimize destek olacağız. Uluslararası...