02 / 05 / 2024

2015 ilkbahar projesi

2015 ilkbahar projesi

Sur Yapı, İstanbul'un iki yeni projesi ile 2015 yılında yatırımlarına devam ediyor. Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans, 300 milyon TL'lik yatırım ve 73 bin 700 m2'lik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor.

Sultanbeyli İlkbahar projesi ne zaman bitecek?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 50 milyon lira yatırım değeriyle yükseliyor...

14 soruda Sur Yapı Sultanbeyli İlkbahar projesi!

İlk etap teslimlerinin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan projede Sur Yapı imzası bulunuyor. İşte 14 soruda Sur Yapı Sultanbeyli İlkbahar projesi...

Sur Yapı İlkbahar projesi fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar projesi fiyatları konutların planlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen projeden ev alanlara bisiklet hediye ediliyor.

Sur Yapı İlkbahar Projesi geniş daireleriyle dikkat çekiyor!

3. köprü ile beraber Anadolu yakasının hızla gelişen ilçesi Sultanbeyli’de yükselen İlkbahar,aileler için yaşam kompleksi olan İlkbahar, uygun fiyatlı dubleks ve bahçe teraslı daireleriyle dikkat çekiyor.

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

Sur Yapı İlkbahar projesi satılık daire fiyatları!

Sur Yapı’nın tarafından İstanbul Sultanbeyli’de hayata geçirilen Sur Yapı İlkbahar projesinde yüzde 5 indirimli fiyatlar 247 bin liradan başlıyor.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 ayı satışları!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara-Çankaya projesi Eylül 2015 itibariyle toplam konut satışları hakkında bilgilerini yayınladı.

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

Babacan Premium projesi Cityscape Global 2015'te tanıtıldı!

Babacan Yapı Cityscape Global 2015 Fuarı’nda “Babacan Premium”u yabancı yatırımcı ile buluşturdu. 2016 yılında Esenyurt’un en beğenilen projesi olmaya aday Babacan Premium yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Sinpaş Yapı Altınoran Projesi ile Dubai Cityscape 2015 Fuarı’nda!

Sinpaş Yapı, Dünya’nın en büyük gayrimenkul fuarları arasında yer alan Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi, Altınoran’la katılıyor.

Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuru 2015!

TOKİ Edirne Süloğlu Belediye Projesinde yer alan toplam 38 adet konut için satışa sunulmak üzere başvuru toplanıyor.Edirne Süloğlu Belediye Projesi başvuru 2015...

Sur Yapı İlkbahar projesi ulaşım!

Sur Yapı İlkbahar projesi ulaşım bilgileri kapsamında 3. Köprü Paşaköy gişelerine ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın bir bölgede hayata geçiriliyor. İlkbahar projesi Sur Yapı imzası taşıyor.

Sur yapı İlkbahar projesi ne zaman teslim edilecek?

250 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Sur Yapı İlkbahar Evleri 5 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Sur Yapı İlkbahar projesi ne zaman teslim edilecek?

2015 ilkbahar projesi Haberi

2015 ilkbahar projesi
Güneşli'de yer alan Mirage Rezidans, 300 milyon TL'lik yatırım ve 73 bin 700 m2'lik toplam inşaat alanı ile hayata geçiriliyor. 342 rezidansın yer aldığı Mirage Rezidans, sakinlerine rezidans yaşamının rahatlığını, konforunu ve avantajlarını sunuyor. Sur Yapının 250 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği Sur Yapı İlkbahar projesi ise Anadolu Yakası'nın gelişen yüzü Sultanbeyli'de...