29 / 04 / 2024

2015 istanbul kentsel dönüşüm

2015 istanbul kentsel dönüşüm

Ülke hızla ‘kentsel’ dönüşüyordu, birinciliği dizilere verdiler…Kentsel dönüşüm, inşaat sektörünün lokomotifi olmaya hazırlanırken, en büyük gelişmeyi hiç beklemediği sektörden, televizyon dizilerinden gördü.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Kanal İstanbul kentsel dönüşümü engellemeyecek!

"Anadolu Sohbetleri"ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Kanal İstanbul kentsel dönüşümün önünü açacak!

Kanal İstanbul projesinin iki yakasında kurulması planlanan yeni şehirlerle, kalabalık halde bulunan bölgelerde kentsel dönüşüm hızlanacak...

2019 İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019 yılında ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kentsel dönüşümümde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

TOKİ'nin İstanbul kentsel dönüşüm projelerinde son durum!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut projelerinde inşaat çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İşte TOKİ'nin İstanbul'da hayata geçirdiği ve inşaatı devam eden kentsel dönüşüm projeleri... 

İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı sorgulama 2018!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2018 bedelleri açıklandı. Peki, bu sene İstanbul'da ne kadar kira yardımı yapılacak?

İstanbul kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Başkan Kadir Topbaş, Bakan Mehmet Özhaseki ile Fikirtepe başta olmak üzere İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdıklarını açıkladı.

İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2017!

Bilindiği üzere kentsel dönüşümde kira yardımı bedelleri şehirden şehire farklılık gösteriyor. Peki, İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2017 ne kadar?

İstanbul kentsel dönüşümle değişiyor!

İstanbul kentsel dönüşümle beraber değişirken, aşırı lüks ile eski mahalle ya da gecekondu gerçeği bir arada poz veriyor. Kiralık 6 bin liralık konut ile 600 liralık daireyi çoğu zaman bir cadde ayırıyor. Sektör temsilcilerine göre, bu geçici durumun yaşanması doğal.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2015 istanbul kentsel dönüşüm Haberi

2015 istanbul kentsel dönüşüm

Ülke hızla ‘kentsel’ dönüşüyordu, birinciliği dizilere verdiler…

Kentsel dönüşüm, inşaat sektörünün lokomotifi olmaya hazırlanırken, en büyük gelişmeyi hiç beklemediği sektörden, televizyon dizilerinden gördü. Kentsel dönüşüme  karşı çıkanlar ne diyordu? Insanların doğup büyüdüğü, hatıralarının olduğu mahalle hayatı bitecek ve insanlar evlerine hapsolacak. Sosyal hayatımız büyük yara alacak.

Kahraman mahalleliler süper sitelere karşı direnirken, çok önemli bir mevzisini kaybetti. Mahalle hayatı önce dizilerde bitti.


Son mahalle dizisi: ‘Seksenler’

‘Perihan Abla’, ‘Mahallenin Muhtarları’, ‘Süper Baba’, ‘İkinci Bahar’, ‘Ekmek Teknesi’, ‘Geniş Aile’… Mahalle dizisi efsanesini yaşatanlardan ilk akla gelenler.

Daha bundan birkaç yıl öncesine kadar “Mahalle dizisi garanti tutar” gibi sektörel bir özdeyiş vardı. Birçoğu gibi o da nostaljik bir özdeyiş olarak hatıralarımızda yerini aldı.

Son yıllarda reyting yarışında ipi göğüsleyen bir mahalle dizisi hatırlayanınız var mı? “Sokakta oynayan...