05 / 05 / 2024

2015 mobilya fuarları

2015 mobilya fuarları

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, katıldıkları MOW Fuarı'nda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini bildirdi.

Mobilyanın kalbi Altınpark'ta atıyor!

Mobilyanın kalbi Altınpark'ta atıyor. Mobilyacılar ve Lakeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası' nın ev sahipliği yaptığı fuara Siteler esnafı ve de mobilya severler de yoğun katılım gösteriyor.

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Mobilya sektöründe stoklar eriyecek!

2016'da mobilya sektöründe satışlar azaldığı için firmaların elinde stoklar oluştu. Sektör temsilcileri, stokların fuarların etkisiyle erimesini hedefliyor. Mobilyacılar KDV düzenlemesiyle büyüme bekliyor.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı açıldı!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından biri olan IMM'ye bu yıl 50 ülkeden bin 200 firma katılırken, Türkiye fuarda 31 firmayla temsil ediliyor.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Mobilya sektörü yılı 2.2 milyar dolarla kapattı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından açıklanan 2015 ihracat ve ithalat verilerine göre geçtiğimiz yıl 2.360.713.101 Dolar olan ihracat rakamı bu yıl 0,07 gerileyerek 2.195.271.604 Dolar oldu.

İranlı yatırımcılardan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından İMOB açıldı. 31 Ocak’a kadar sürecek olan fuara 15 bin yabancı alıcının gelmesi bekleniyor. Fuara ağırlıklı olarak İranlılar’ın ilgi göstermesi dikkat çekti.

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

Mobilya sektörü rotasını Hindistan’a çevirdi!

Türkiye mobilya sektörü, ihracat pazarlarını araştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’e çıkarma yapan mobilya sektörü temsilcileri, şimdi de dünyanın en önemli mobilya fuarlarından birine katılmak üzere Hindistan’a gidiyor.

İşte Sonbahar'ın yeni mobilya trendleri!

Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75’ini temsil eden Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), eski mobilyalarını değiştirmek isteyenler ya da yeni evlenecek çiftler için 2015’in sonbahar mobilya trendlerini açıkladı

2015 mobilya fuarları Haberi

2015 mobilya fuarları

Çilek'tan yapılan açıklamaya şirket, Almanya'nın North Rhine-Westphalia bölgesindeki Bad Salzuflen şehrinde düzenlenen MOW Fuarı'na katıldı. 


Açıklamada fuarla ilgili değerlendirmelerine yer verilen Talha Çilek, Çilek standının fuar boyunca ziyaret eden herkesin beğenisini kazandığını kaydetti.


Fuarda başta Almanya olmak üzere, Avusturya, Fransa, Hollanda, İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Belçika gibi ülkelerden yoğun ilgi gördüklerini belirten Çilek, "Standımızı büyük firmalar ziyaret etti. Standımıza gösterilen ilginin yeni iş birlikleriyle sonuçlanacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.


Dünyanın önde gelen fuarlarına katılarak daha çok kitleye ulaşmayı hedefleyen şirket, 2015 yılı içerisinde 35 yeni satış noktası açmayı ve yüzde 30 büyümeyi...