04 / 05 / 2024

2015 porselen karo trendleri

2015 porselen karo trendleri

Mimar ve iç mimarların zemin ve duvar kaplamalarında sıklıkla tercih ettiği porselen karolar, doku, desen ve renk seçenekleriyle yeni sezonda da kusursuz alternatifler sunuyor.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

Çanakkale Seramik ve Kalebodur, porselen karo seçenekleri ile UNICERA’da!

Kaleseramik, ‘UNICERA İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda; Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale Banyo ve İtalyan markaları Edilcuoghi ve Edilgres’in yenilikçi ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Villeroy&Boch’un Metallic Illusion serisi ferah alanlar için ideal!

Paslı görünüm, modern iç mimaride ve heykellerde sıkça kullanılıyor. Bu malzeme, tipik rengi ve yapısıyla eşsiz bir cazibeye sahip. Villeroy&Boch’un yeni porselen karo serisi Metallic Illusion, bu tasarım fikrinden ilham alınarak tasarlandı.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Vileroy&Boch’dan yeni ahşap görünümlü TUXEDO porselen karo serisi!

Vileroy&Boch’un yeni porselen karo zemin konsepti TUXEDO, “orijinalliğin yeniden keşfi” mottosuyla, lüks ahşaplardan esinlenen yeni ahşap görünümünü sunuyor. TUXEDO, otantik ahşap görünümünü, seramiğin avantajlarıyla sunmasıyla öne çıkıyor.

VitrA’nın Ice & Smoke serisi mekanlara prestij katıyor!

VitrA’nın Ice & Smoke porselen karo serisi, buz ve duman renklerinin oluşturduğu doğal görünümü ve geometrik desenleriyle, ferah bir mekân yaratmaya olanak sağlıyor.

Seranit Porselen ürünleriyle farklılık yaratıyor!

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip bulunuyor.

Seranit Porselen doğal desenli ürünlerini satışa sundu!

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu.

Bien Grup yeni ürünleriyle büyümeyi hedefliyor!

Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı, Türkiye'de dijital duvar karolarını 2009'da üreten Bien Grup, iç ve dış mekan ürünleriyle ıslak zeminli alanlarda hizmet veriyor. Seramik, porselen ve teknik porselen karo üretimi yaptıklarını kaydetti..

Ahmet Tahsin Yamaner: Seramikte, porselen karoya ayrı önem verilmelidir!

Türkiye Seramik Federasyonu ve SERKAP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner: " Porselen Karo, Seramik Sektörünün Üst Segment Ürünüdür... "

Porselen karo seramik sektörünün üst segment ürünü!

Türkiye Seramik Federasyonu ve SERKAP Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tahsin Yamaner Tüyap Palas’ta düzenlenen basın toplantısında seramik sektörünün gelişimini değerlendirdi.

Vintage desenli karo tasarım modelleri!

2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak. İşte Vintage desenli karo tasarım modelleri...

Vitra Pera serisi Design Turkey 2014'te iyi tasarım ödülü aldı!

VitrA’nın; ahşap görünümlü porselen karo serisi Pera, “Design Turkey 2014” kapsamında, “iyi tasarım” ödülüne layık görüldü. Pera; evin bütünü ve dış mekânlar olmak üzere hem zeminde hem de duvarda kullanılabiliyor.

2015 porselen karo trendleri Haberi

2015 porselen karo trendleri

Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği’nden (SERKAP) yapılan açıklamaya göre, mermer, beton, ahşap ve doğal taş görünümlü porselen karolar bu sezon yine iddialı koleksiyonlarla ön plana çıkarken, geometrik desenli, dijital baskılı ve eskitme karolar kusursuz alternatifleriyle mimari ve iç mimari projelere zenginlik katacak. 


Ulusal ve uluslararası pazarda, seramik sanayii ürünlerinin etkinliğini ve pazar payını artırarak, yeni kullanım alanları yaratmayı hedefleyen Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP) porselen karolarla ilgili yeni sezondaki genel eğilimleri açıkladı. Kamusal alanlardan konut iç mekanlarına kadar çok farklı ölçeklerdeki mimari ve iç mimari projelere sınırsız tasarım özgürlüğü getiren porselen karolar, yenilenen modelleri ve inovatif anlamda sürekli geliştirilen koleksiyonlarıyla bu sezon da zemin ve duvar kaplama sektörünün yükselen trendi olacak. Dayanıklılık, ekonomiklik ve kaymazlıkla birlikte uzun ömürlü kullanım...