04 / 05 / 2024

2015 Sakarya Taraklı toki kura çekilişi

2015 Sakarya Taraklı toki kura çekilişi

TOKİ Sakarya Taraklı'da yer alan 43 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede 8 bin 994 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Sakarya Taraklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sakarya Taraklı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sakarya Taraklı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Sakarya Taraklı sosyal konut projesi...

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Sakarya'ya yeni yüzme havuzları inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Taraklı’dan Kocaali’ye Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği hiç bir ilçemiz yok. Nesillerinin sağlıklı gelişimi için spor yatırımlarını önemsiyoruz. İlçelerimize kapalı yüzme havuzu kazandıracağız. Yenikent ve Akyazı için hazırladığımız yüzme

Sakarya Taraklı Kentsel Tasarım Projesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve MARKA işbirliğiyle hayata geçirilen “Kentsel Tasarım Rehberi” projesi için çalışmalar tamamlandı. MARKA yetkilileri, Taraklı’daki sokakları iyileştirecek.

Sakarya Taraklı Spor Tesisleri açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Taraklı Spor Tesisleri gerçekleştirilen törenle vatandaşların hizmetine açıldı.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Sakarya Taraklı Belediye binası yenilenecek!

Taraklı Belediyesi binasının onarımına başlanacak. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, kısa zamanda onarımın tamamlanacağını açıkladı.

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 145 milyonluk yatırım!

Sakarya'nın Taraklı ve Geyve ilçelerinde 33 mahalleyi daha sağlıklı su buluşturacak 145 milyonluk projenin kaynak töreni gerçekleştirildi.

Sakarya Taraklı ve Geyve'ye 42 milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada “Taraklı ve Geyve ilçelerimizde 42 milyon liralık yatırım yaparak yeni bir içmesuyu projesini hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Geyve ve Taraklı'ya 35 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediye Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı, toplantıda Geyve ve Taraklı yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya'nın 47 mahallesi altyapıya kavuşacak!

Sakarya'nın ilçeleri Geyve ve Taraklı’da 47 mahalleyi kapsayan içmesuyu projesinde ilk etabın yapım işi ihalesi SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirildi.

Sakarya Geyve ve Taraklı için ihale zamanı!

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesi için hayata geçirilecek içmesuyu projesinde çalışmaların kısa süre içerisinde başlayacağını dile getirdi

Sakarya Geyve ve Taraklı’ya dev yatırım!

Geyve ve Taraklı’nın 47 mahallesini kapsayan içmesuyu projesi için ihaleye çıkacaklarının müjdesini veren SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Geyve ve Taraklı’ya bağlı 47 mahallemizi daha sağlıklı ve bol içmesuyu ile buluşturacak önemli bir projeyi daha hayata geçiriyoruz." ded

2015 Sakarya Taraklı toki kura çekilişi Haberi

2015 Sakarya Taraklı toki kura çekilişi

TOKİ Sakarya Taraklı Konutları fiyatları 74 bin 947 TL ile 155 bin 727 TL arasında değişiyor. Aylık taksitlerin 366.41 TL'den başladığı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Sakarya Taraklı Belediye Başkanlığı işbirliğinde talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen Sakarya Taraklı Projesi'nde 43 tane konut satışa sunuluyor. 


TOKİ Sakarya Taraklı Evleri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Taraklı Belediyesi'nin Düğün Salonu’nda gerçekleşecek olan TOKİ Sakarya Taraklı konut kurası 4 Kasım Çarşamba günü saat 13.00'te çekilecek. 


Dairelerin 75,11 metrekare ve 120,77 metrekare büyüklükte dizayn edildiği Sakarya Taraklı TOKİ Evleri satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Projede 8 bin 994 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için