25 / 07 / 2024

2015 türkiyede golf sahası nerede

2015 türkiyede golf sahası nerede

Samsun Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı Mustafa Yurt, golf sahasının Samsun'a kazandırılmasının şehri ekonomik ve ticari, kültürel ve sosyal olarak kalkındırılacağını ve geliştireceğini söyledi.

Volkswagen Golf fiyat listesi! Golf 2024 fiyatı ne kadar? Volkswagen Golf 30 Mart 2024 fiyat listesi

Volkswagen markasının en çok beğenilen otomobil markası Golf fiyatları merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda yeni hali tanıtılan Golf otomobil modelinin fiyat listesi ne oldu? İşte 30 Mart 2024 Golf fiyat listesi.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Araplar gayrimenkulde rotayı Türkiye’ye çevirdi!

TÜRAP ve TurabExpo tarafından İstanbul’da düzenlenecek Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Finansman Fuarı ile Arap ülkesinden gelen bin 500 yatırımcı Türkiyede'ki konut üreticileriyle buluşacak.

Samsun golf sahası projesinde son durum ne?

Golf seçmeleri için Samsun'a gelen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu seçmeler sonrası Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte golf sahasında incelemelerde bulundu.

Karadeniz'in ilk golf sahası Samsun'da gün sayıyor!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Batı Park'ta yapımı süren Türkiye'nin en büyük golf sahasının, dünyada dolgu üzerine kurulan ilk golf sahası olduğunu da söyledi.

GYODER 2015 Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3. Çeyrek Raporu!

GYODER 2015 Türkiye Gayrimenkul Sektörü 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Temel makroekonomik göstergelerden sektör içi üretim rakamlarına kadar çok çeşitli bilgi ve istatistikleri içeren göstergede, istatistiki datalar bir arada bulunuyor.

Trabzon'a 9 çukurlu golf sahası inşa edilecek!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi.

Trabzon'a golf tesisleri geliyor!

Türkiye Golf Federasyonu tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenecek Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası final serisi 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.

Trabzon'a golf tesisleri müjdesi!

Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası öncesinde açıklamalr yapan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golf sporunu yaygınlaştırma projesi kapsamında Trabzon'da modern tesislerin inşasını tamamlayacaklarını belirtti.

Kira artış oranı hesabı Eylül 2015 TÜFE - ÜFE!

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında belli bir süreliğine kira sözleşmesi imzalanıyor. Kira sözleşmesi süresinin yenilenmesi halinde kiraya yıllık zam yapılıyor. Kira artış oranı hesabı Eylül 2015 TÜFE - ÜFE nasıl olur?

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde Hilti 3.sırada!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini açıkladı. Türkiye’de 3’üncü kez açıklanan listede çalışan odaklı yönetim anlayışı ile insani dokunuşu yüksek kurum kültürüne sahip 25 şirket yer alıyor.

2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesi 6 Mayıs'ta açıklanıyor!

Great Place to Work Enstitüsü, 2015 Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesini 6 Mayıs günü Wydham Grand İstanbul Levent’te yapılacak törenle açıklayacak.

Samsun Çarşamba Ovası'na golf sahası inşa edilecek!

Samsun'daki Çarşamba Ovası, hayata geçirilecek golf sahası projesiyle dünyaya tanıtılacak. Golf Federasyonu Başkanı Ağaoğlu, Türkiye'nin golf turizminden yılda 160 milyon euro kazandığını söyledi.

2015 türkiyede golf sahası nerede Haberi

2015 türkiyede golf sahası nerede

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, golf sahasının Samsun’a kazandırılmasının şehri ekonomik, ticari ve sosyal olarak kalkındıracağını söyledi.

Samsun’da Atakum ilçesi yeni emniyet müdürlüğü binası karşısındaki dolgu sahasına yapılması planlanan ‘Golf Antrenman Sahası ve Golf Akademisi’nin inşaat çalışması başladı. Eylül ayında çimleri ekilecek golf sahasının 2017’ye kadar tamamlanması hedefleniyor.

2017 yılında Samsun’da yapılacak olan “İşitme Engelliler Olimpiyatları”na kadar şehrin eksik kalan birçok projesini tamamlamaya çalışacaklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, “Samsun yaşanabilir kentler sıralamasında çok üst noktalara geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz beyin öngörüleri ile Samsun’un son 15 yılda nereden nereye geldiğini hepimiz görüyoruz. Bunun biz belki pek farkında değiliz ama dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistler, değişimin hemen farkına varıyor. 2017 yılında...