18 / 05 / 2024

2015 Yenilikler Semineri

2015 Yenilikler Semineri

Ideal Standard, Antalya'da düzenlediği eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Seminerinde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri gerçekleşti!

Ideal Standard, İzmir'de eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Semineri’nde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri İzmir'de yapıldı!

Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle Dünyanın en büyük banyo gereçleri üreticilerinden Ideal Standard, bayi ve servislerine yönelik Eğitim Seminerini İzmir’de gerçekleştirildi.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

EMLAK 2015 Fuarı 8 Kasım'a kadar devam edecek!

Gayrimenkul ve inşaat sektörünün, yenilikler içeren projelerini cazip fiyat ve ödeme koşulları ile sergilediği EMLAK 2015 İstanbul'un marka değerine de katkı sağlıyor.

Gaziosmanpaşa’da Enerji Tasarrufu Semineri düzenlenecek!

‘Enerji Tasarrufunda Çevre Dostu Çözümler: Cephelerde Isı Yalıtımı ve Yangın Güvenliği’ semineri 21 Ekim 2015 Çarşamba saat 09.30’da Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda başlayacak.

GYODER Gayrimenkul Yatırım Fonları semineri 18 Haziran'da!

GYODER, Hukuki Boyutuyla Gayrimenkul Yatırım Fonları Semineri düzenleyecek. Gayrimenkul Yatırım Fonları ile ilgili detaylı incelemenin yapılacağı seminer, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Bürosu tarafından 18 Haziran 2015 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsiyonder konut sitesi yönetimleri semineri 2 Mayıs'ta!

Arsiyonder (Apartman - Site – rezidans Yönetimleri Derneği) konut sitesi yönetimleri semineri etkinliği 2 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 13:00 ile 15:00 arası gerçekleşecek.

Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri İstanbul'da gerçekleşti!

Duygu Erten’in katıldığı “Finlandiya Yapı Teknolojileri Semineri” DEİK / Türkiye - Finlandiya İş Konseyi Başkanı Halil Kulluk’un ev sahipliğinde 20 Ocak 2015 tarihinde İstanbul’da gerçekleşti.

GYODER Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Eğitim Semineri 22 Ocak'ta!

Prof. Dr. Gürsel Öngören tarafından verilecek olan Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri eğitim semineri 22 Ocak 2015 Perşembe günü saat 10:00 ile 12:00 arasında düzenleniyor.

Başakşehir Murat Hüdavendigar Üniversitesi 2015'te açılıyor!

Başakşehir'e 5 bin öğrenci kapasiteli özel üniversite geliyor. Bu yıl eğitime geçici olarak Sultangazi'de başlayacak olan Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin Başakşehir yerleşkesinde eğitim Eylül 2015'te başlıyor...

Metropol İstanbul AVM 2015’te açılacak!

VARLIBAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş, yeni gayrimenkul projeler için yurtdışından ortaklık teklifleri aldıklarını belirtti. 2015 açılacak olan AVM, tamamlandığında 1.5 milyar liralık bir değere sahip olacak...

Kartal Asia Park satılık daire! Mart 2015'te teslim!

Kartal Asia Park satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çiftçi Çelebi Yapı imzasını taşıyan Kartal Asia Park Evleri projesinde daireler Mart 2015'te teslim ediliyor...

Arsia Studios Shopping 2015'te teslim edilecek!

Arsia Studios Shopping projesi kapsamında stüdyo ve 1 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Arsia Studios Shopping projesinin anahtar teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor...

2015 Yenilikler Semineri Haberi

2015 Yenilikler Semineri

Dünyanın en büyük banyo gereçleri üreticilerinden Ideal Standard, bayi ve servislerine yönelik düzenlediği Eğitim Seminerini İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra Antalya'da gerçekleştirdi.19 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen seminere Bayi yönetici ve çalışanları, yetkili servisler ve Ideal Standard çalışanları katıldı. 


Ideal Standard’ın dünyada öncülük ettiği teknolojilerin ve yeni ürünlerin tanıtıldığı seminerde teknik ve satış konularında eğitimler de verildi. Toplantılarda katılımcıların, yeni teknoloji ve ürünlerle ilgili görüşleri alınarak genel değerlendirmeler yapıldı, öneriler dinlendi.


Toplantıda konuşma yapan Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca; "Ideal Standard'ın 200 yıllık geçmişinden gelen güven ile Ideal Standard Türkiye olarak büyümeye, Türkiye'de yeni satış noktaları açmaya, ailemize yeni üyeler almaya devam ediyoruz. Şu an 69 satış noktamız bulunuyor. Hedefimiz bu sayıyı 100'lere çıkarmak. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'da düzenlenen...