03 / 05 / 2024

2015 Yılbaşı ikramiyesi

2015 Yılbaşı ikramiyesi

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nin büyük ikramiyesi 50 milyon lira olarak belirlendi. Büyük ikramiyeyle İstanbul'dan 160 adet ev almak mümkün.Yılbaşı ikramiyesiyle nereden kaç ev alınır?

Emekliye yılbaşı ikramiyesi yolda mı? Milyonların gözü kulağı burada! İşte Bakan Bilgin’den açıklama geldi!

Emeklilerin gözü kulağı yılbaşı ikramiyelerinde. Bu konuya dair Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. İşte detaylar!

Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, ne kadar olacak? SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklileri ikramiye alacak mı?

Emekliler, bu sene yılbaşında ikramiye alıp alamayacaklarını sorguluyor. İşte 2023 emekli yılbaşı ikramiyesine dair detaylar!

Emekli yılbaşı ikramiyesi 2023! Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi ne verilecek mi?

Emekliler, bu sene yılbaşında ikramiye alıp alamayacaklarını sorguluyor. İşte 2023 emekli yılbaşı ikramiyesine dair detaylar!

Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi?

Milyonlarca emekli ocak ayında yeni maaşlarla birlikte yılbaşı ikramiyesinin verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Yeni yıl zammı için geri sayım başlarken gözler yılbaşı ikramiyesinde...

Yılbaşı büyük ikramiyesiyle İstanbul’da 138 daire alınabiliyor!

Milli Piyango’nun yılbaşı büyük ikramiyesi ile İstanbul’da alınacak 138 daire aylık 303 bin lira kira getiriyor.

Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri!

Yeni yıla girerken evlerde de bir hareket başladı. 2015 yılbaşı için evinizi renklendirmek isteyenler için Narlife Komşum'un birkaç dekorasyon önerisi olacak.İşte Narlife'tan yılbaşı dekorasyon önerileri...

Yılbaşı turizmi nasıl geçer? Yılbaşı tatili kaç gün olacak?

2015 yılına kısa zaman kaldı. 2015 yılına girmeden geçireceğimiz son gece 31 Aralık 2014 Çarşamba gününe denk geliyor. Artık yılbaşı için son beş gün. Yılbaşı için tüm hazırlıklar devam ederken peki yılbaşında kaç gün tatil yapacağız?

Evgör Mobilya'da avantajlı yılbaşı kampanyası!

Evgör Mobilya, 2015’e sayılı günler kala, oturma grubu hediyeli yılbaşı kampanyası başlattı. Evgör Mobilya, 31 Aralık’a kadar geçerli olacak kampanya ile, yemek ve yatak odası takımını birlikte satın alan müşterilerine oturma grubu hediye ediyor.

İnşaat projelerinde yılbaşı kampanyaları 2015!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı İnşaat sektörünün önde gelen firmaları projelerinde uyguladıktan özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor...

Konut projelerinde 2015 yılbaşı kampanyaları!

İnşaat firmaları, 2015 yılına sayılı günler kala konut projelerinde kampanyalar düzenlemeye başladı. Yeni yılla birlikte yeni ev fırsatlarının sunulduğu projelerde birbirinden özel kampanyalar yer alıyor...

Elit Grand Palas yılbaşı kampanyası!

Elit Grand Palas yılbaşı kampanyası başladı. Dairelerin 213 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede satışları devam eden dairelerin teslimleri 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Yılbaşı ikramiyesiyle nereden kaç ev alınır?

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nin büyük ikramiyesi 50 milyon lira olarak belirlendi. Büyük ikramiyeyle İstanbul'dan 160 adet ev almak mümkün.Yılbaşı ikramiyesiyle nereden kaç ev alınır?

Daikin klimalarda yılbaşına özel fırsatlar!

Daikin, 2015 yılına daha konforlu bir başlangıç yapmak isteyen müşterilerini düşündü ve yılbaşına özel bir kampanya hazırladı. Yeni yılda klima sahibi olmak isteyen herkes özel fırsatlarla Daikin klima sahibi olabilecek.

2015 Yılbaşı ikramiyesi Haberi

2015 Yılbaşı ikramiyesi

31 Aralık 2014'te çekilecek olan yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 50 milyon TL olarak belirlendi. hurriyetemlak.com Emlak Endeksi verilerine göre, çıkan parayla metrekare ortalama konut fiyatının 3.118 TL olduğu İstanbul'dan ortalama 100 metrekare büyüklükte 160 adet ev almak mümkün.


Büyük ikramiyeyle İstanbul'un en pahalı semti olan Bebek'ten 23 adet ev alınabilecek. Satılık konutta metrekare fiyatının 21.099 TL'ye kadar çıktığı Bebek'te ortalama 100 metrekarelik evlerin fiyatı 2.109.900 TL ortalamasında. 100 metrekarelik konut fiyatının ortalama 1.762.700 TL olduğu Yeniköy'den ise 28 adet ev alınabilecek. Ortalama fiyatın 1.443.500 TL olduğu Etiler'den ise 34 adet ev almak mümkün olacak.


İstanbul'un fiyatı en uygun ilçeleri arasında yer alan Esenyurt'ta ise 100 metrekarelik evlerin ortalama fiyatının 145.100 TL olduğu göz önüne alındığında; 344 adet ev almanın mümkün...