29 / 04 / 2024

Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi?

Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi?

Milyonlarca emekli ocak ayında yeni maaşlarla birlikte yılbaşı ikramiyesinin verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Yeni yıl zammı için geri sayım başlarken gözler yılbaşı ikramiyesinde...



Milyonlarca emekli ocak ayında yeni zamlı maaşlarına kavuşabilmenin heyacanını yaşıyor. 2022 yılı için zamlı maaşlarda geri sayım başlarken gözler yılbaşı ikramiyesine çevrildi.  SSK ve Bağ-Kur emeklileri yılbaşı ikramiyesinin yeni yılda verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Peki, emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, ne zaman yatacak? 2022 SSK Bağ-Kur emeklisine yılbaşı ikramiye var mı? İşte merak edilenler...

A Haber'de yer alan habere göre; Aralık ayının enflasyon verileri açıklanır açıklanmaz zam oranları netleşmiş olacak. Öte yandan emekliler yılbaşı ikramiyesinin verilip verilmeyeceğini araştırıyor. Peki, emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, ne zaman yatacak? 2022 SSK Bağ-Kur emeklisine yılbaşı ikramiye var mı? 

Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi?

EMEKLİLERE YILBAŞI İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Emeklilere sadece Ramazan ve Kurban bayramlarında 1.100 lira bayram ikramiyesi veriliyor. Bayram ikramiyeleri dışında başka bir ikramiye ödemesi yapılmamaktadır.

Bakan Nebati açıkladı! Memur ve emekliler için güzel haber geldi!

Memur ve emekli maaşları için flaş açıklama! 2022 zam oranları netleşiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön