19 / 05 / 2024

2015 yılında inşaat projeleri

2015 yılında inşaat projeleri

Gayrimenkul Şirketleri 2015 yılına hızlı giriş yaptı. Yeni yılda inşaatı ve satışı devam eden projelerin yanı sıra birçok yeni yatırım ve projenin de startı verilecek.

1933 yılındaki inşaat projeleri belediye radarında! Belediye projesine uygun olmayanlara yıkım kararı!

1933 yılında inşaat çalışmaları hız kazanmış. İnşaat projeleri için ise belediyeler belli projeler belirlemiş, bunun dışına çıkan inşaatlar yıktırılmış.

1942 yılında devlet inşaat ofisi kurulmuş!

1942 yılında inşaat malzeme bulma sıkıntısı her geçen gün artmaya devam etmiş. Bu soruna hükümet el atarak devlet inşaat ofisi kurulmasına karar verilmiş.

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2023! İnşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İnşaat maliyetleri ne kadar 2023?

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan  inşaat metrekare maliyet bedelleri, 2023 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyetleri nasıl hesaplanıyor? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2023... 

İnşaat metrekare birim maliyeti nasıl hesaplanır?

İnşaat metrekare maliyet bedelleri, 2021 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarına göre hesaplanacak. Peki, inşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2021...

Sagrada Familia'ya 137 yıl sonra inşaat izni!

Barcelona yerel yönetimi, 137 yıldır inşaatı süren Sagrada Familia'ya 4 milyon 600 bin euro karşılığında inşaat izni verdi.

2019 inşaat sektörünün toparlanma yılı olacak!

İzmir Ticaret Odası İnşaat Komitesi meclis üyesi Niyazi Gültekin 2018 yılında inşaat sektörünün en kötü dönemini yaşadığını, "2019 yılında ise sektörün yeni projeler üretmek yerine stokları tüketmeyi hedeflediğini" dile getirdi!

2019 yılında inşaat sektöründe neler değişecek?

2018’de gayrimenkul sektöründe düzenleme ve kampanyalar peş peşe geldi. 2019’da ise sektörün sağlıklı büyümesi için önemli bir düzenleme yolda. İşte o düzenlemelerden birkaçı...

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2019!

İnşaat metrekare maliyet bedelleri, 2019 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2019..

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

Faik Yılmaz: 2018 yılında inşaat sektörü desteklenmeli!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz,yeni nesil konut projelerine Ankaralılar'ın ilgili olduğundan bahsetti. Yılmaz, 2018 yılında inşaat sektörünün de teşvik beklediğini ileri sürdü...

15 Temmuz'dan 1 yıl sonra inşaatta talep eski seviyesine döndü!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporunu açıkladı. ‘Temmuz 2017 Sektör Raporu’nda, 15 Temmuz darbe girişiminden bir yıl sonra, inşaat sektöründe talebin yeniden eski seviyesine döndüğü vurgulandı.

Ceylan İnşaat'a Yılın İnşaat Projesi ödülü!

Farklı sektörlerdeki 35 yıllık tecrübesini, 1995 yılında inşaat sektörüne taşıyan Ceylan İnşaat, emeğin, başarının ve vefanın ön plana çıktığı 2017 Altın Palmiye Ödülleri’nde ‘Zer’ projeleriyle ‘Yılın İnşaat Projesi’ ödülüne değer bulundu.

2015 yılında inşaat projeleri Haberi

2015 yılında inşaat projeleri
Patronların 2015 ajandasında yatırım yine ön planda yer alacak. İnşaat Firmaları 2015 yılında inşa edecekleri yeni projelerde lokasyonlan belirledi. Milyonluk projelerin yükseleceği bölgelerin çevresini de etkilediğini dile getiren müteahhitler lokasyon olarak bu yıl yine Anadolu yakasında Sancaktepe, Kartal ve Kurtköy bölgelerinin cazip olacağını dile getiriyor. Avrupa Yakası 'nda ise Basın Ekspres, Yeni şehir (BaşakşehirjHalkalı ve Kâğıthane bölgeleri yatınm için öne çıkıyor. İzmir, Bursa ve Ankara'nın şirketlerin iş listesindeki payı 2015'te artacak. 


Yılın ilk iki çeyreğinde seçim atmosferinden dolayı piyasanın durgun geçeceğini ileri süren patronlar boş durmayacak. Genel seçim sonuçlannda büyük bir değişiklik olmayacağı tahmininde bulunan inşaat şirketlerinin patronlan, düşecek konut kredisi faizleri başta olmak üzere, kentsel dönüşüm ve mütekabiliyet yasalanna getirilen düzenlemelerin etkisiyle üretim ve satışın 2014'ten daha iyi olmasını...