03 / 05 / 2024

2015Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ

2015Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ

2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Evleri'nde 40 adet satışa sunuluyor. Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuruları için yarın son gün.

Bursa'da Karapınar’da kentsel dönüşüm alanının temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanındaki birinci etap temel atma töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, törende yaptığı konuşmada, daha güzel bir Bursa yaratmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Eskişehir Karapınar'daki kat artırım kararı sevindirici!

Eskişehir Emlak Komisyoncuları Başkanı Gazi Çelik, Karapınar'daki kat artırım kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Şehrimiz için çok önemli bir adım. Darısı diğer mahallelerin başına" diye konuştu.

Eskişehir Karapınar'da 6 kat yapılaşma izni!

Eskişehir Karapınar 2'nci Etap İmar Planı Revizyonları, Odunpazarı Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilip, Koruma Bölge Kurulu'ndan geçti.

Konya Karapınar Şehir Konağı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanan Karapınar Şehir Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar başvuruları başlıyor. Toplamda 3 adet daireden meydana gelen projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılıyor.

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru!

TOKİ'nin Eskişehir Odunpazarı Karapınar projesinde stoklarda yer alan 2 konut açık satışta. Peki, TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar son başvuru ne zaman?

Bursa Değirmenönü ve Karapınar'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin Değirmendim ve Karapınar mahallelerinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesi devam ediyor. Projede 35 bin kişinin yaşadığı bölgede modern bir şehir ortaya çıkacak.

Odunpazarı'nda TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Erenköy Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldi. Erenköy Halk Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, TOKİ 2’inci Etap Karapınar Projesi konuşuldu.

Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuru tarihleri!

Eskişehir Odunpazarı Karapınar Projesi kapsamında üretilen 2 adet açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. 2 adet 3 oda 1 salon konutların yer aldığı Eskişehir Odunpazarı TOKİ'den yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.

Konya Karapınar'da yollar asfaltlanıyor!

Karapınar'da mahallelerde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Odunpazarı Karapınar'da yollar genişletiliyor!

Odunpazarı Belediyesi son olarak Karapınar Mahallesi’nde bulunan Şensoylar Sokak’ta imar planına göre yol açma işlemine başladı.

Konya Karapınar Şehir Konağı'nda sona gelindi!

İlçelere şehir konağı kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Karapınar Şehir Konağı’nda son aşamaya geldi. İlçeye değer katacak yatırım 3 milyon 200 bin liraya mal olacak.

2015Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ Haberi

2015Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ

Toplam 40 adet konutun açık satışa sunulduğu  TOKİ  Eskişehir Odunpazarı Karapınar 'da başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Eskişehir Odunpazarı Karapınar  TOKİ  Konutları 'nda aylık 723,58 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor.


Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ başvuruları için yarın son gün. 


Eskişehir Odunpazarı Karapınar TOKİ fiyatlar 115 bin 774 TL 'den başlıyor ve 189 bin 916 TL'ye kadar çıkıyor. 


Projede yüzde 10-15-25 peşin ödeme yapıldığında, kalan tutar sırasıyla 96-108-120 ay vadelendiriliyor. 


Satış duyurusu için tıklayın

Fiyat listesi için