08 / 05 / 2024

2016 amerika konut

2016 amerika konut

ABD piyasasında konum belirlerken öne çıkan faktörler neler?, ABD'de uluslararası alıcılar bir konut için ortalama ne kadar ödüyor? İşte 20 soruda ABD'de konut alımı...

Hong Kong'da konut fiyatları yine düştü! Eylül 2016'dan bu yana en düşük seviye!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Hong Kong konut piyasasında, özel konut fiyatları art arda 10. ayda da geriledi ve Eylül 2016'dan bu yana en düşük noktaya ulaştı. 

Amerika'da konut başlangıçları ocak ayında geriledi

Amerika'da yapımına başlanan yeni konut sayısı, ocak ayında yüzde 14,8 azalış ile 1 milyon 331 bine gerileyerek Nisan 2020 yılından bu zamana en büyük düşüşünü yaşadı.

Amerika'da konut başlangıçları 0.3 arttı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde konut başlangıçları, Haziran 2006'dan bu yana kaydedilen en yüksek seviyeye ulaştı.

Amerika'da konut fiyat endeksleri yüzde 19.2 oranında arttı!

S&P CoreLogic Case-Shiller açıkladı, Amerika'da konut fiyat endeksleri yüzde 19.2 oranında arttı!

Konut satışında Amerika ve Avrupa’daki modeller örnek alınmalı!

Türkiye'de sayılarının 300 bine ulaştığı belirtilen konut mağdurları senelerdir çözüm arıyor. Uzmanlar Türkiye'de ev alım satımında Amerika ve Avrupa’daki satış modellerinin örnek alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 

Amerika, konut alımında Türklerin birinci tercihi oldu!

Gayrimenkul yatırımında rotasını yurt dışına yönelten Türklerin konut alımında birinci tercihi Amerika oldu. isteamerika.com kurucusu Bahtiyar Yurtoğlu, dolar bazında yüzde 20 gelir sağlandığını belirtti...

2016 yılının Mayıs ayına göre konut satışları yüzde 1,5 arttı!

TÜİK kayıtlarına göre mayıs ayında 116 bin 558 konut satıldı.Bu sayı 2016 yılının aynı ayında satılan konut sayısının yüzde 1,5 üzerinde bulunuyor.

2016'da yabancılara 18 bin konut satıldı!

2016 yılında Türkiye’den konut alan yabancılara 18 bin konut satıldı. Türk vatandaşların yurt dışındaki tercihi ise Miami oldu.

Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Emlak Konut 2016 genel kurul bilgilendirme bildirisini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 genel kurul bilgilendirme bildirisini yayınladı.

Kira gelir vergisi 2. taksiti ne zaman?

2016'da konut ve/veya işyerini kiraya vererek istisna sınırlarından yüksek kira geliri elde edenler vergiyi iki taksitte ödüyor. Vergi için ilk taksit ödeme zamanı sona eriyor. Peki, kira gelir vergisi 2. taksiti ne zaman?

2016'da yabancılara 18 bin 391 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü, 2016 yılında Yabancılara Yapılan Konut Satışı İstatistikleri konusunu değerlendirdi. İşte konut satışlarında 2016 yılı sonuçları şöyle..

Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut 2016 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı.

2016 amerika konut Haberi

2016 amerika konut

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.


Konut alıcılarını firmayla direk masaya oturtan Projebeyaz Amerika'dan kolayca ev sahibi olmanın fırsatlarını sunuyor. Projebeyaz Türkçe hizmet sağlıyor.


1 - ABD'nin dünya ekonomisindeki yeri nedir?

ABD dünya ekonomisinin dörtte birinden daha fazlasını temsil eden gayrisafi (GSYH) ile dünyanın en büyük ekonomisidir. 


2 - ABD'nin ekonomisi konut sektörünü nasıl etkiliyor?

Gayrimenkul özeline bakıldığında ekonomik güç avantajlı konut fiyatlarına, yüksek kira getirisine ve iyi uzun vadeli değer artışına karşılık gelir. 


3 - ABD'de fiyatlandırma ve değer açısından hangi olgu göz önünde bulundurulmalı?

En son yapılan istatistik çalışmalarının bir çoğunda uluslararası alıcıların daha az konut aldıkları gösterilmekle...