09 / 07 / 2024

2016 Olimpik Sporcu Fabrikaları çalışmaları

2016 Olimpik Sporcu Fabrikaları çalışmaları

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize, Kırıkkale ve Bartın'da hizmete sunulan ve 29 ilde daha hayata geçirilecek "Olimpik Sporcu Fabrikaları" için bakanlık bütçesinden 234 milyon lira kaynak aktarıldı.

Zonguldak BEÜ’de yarı olimpik yüzme havuzu yapılıyor!

Zonguldak BEÜ’de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 2016 Eylül ayında açılıyor. Havuz 8.5 milyon TL maliyetle ve son teknoloji kullanılarak yapıldı.

29 kente olimpik sporcu fabrikası geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize, Kırıkkale ve Bartın'da hizmete sunulan ve 29 ilde daha hayata geçirilecek "Olimpik Sporcu Fabrikaları" için bakanlık bütçesinden 234 milyon lira kaynak aktarıldı.

TOKİ Giresun Merkez'e 20 bin kişilik stadyum ve olimpik yüzme havuzu yapacak!

TOKİ Giresun Merkez'e 20 bin seyirci kapasiteli stadyum ve bin seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu inşaatı işi ihalesi 15 Haziran 2016 14:30 'da yapılacak.

Trabzon Olimpik Sporcu Fabrikası'nda son aşamaya gelindi!

Trabzon'da 6 milyon liraya inşa edilen ve sporcu sakatlıklarını önlemek için zemininde 5 bin 600 yay kullanılan Türkiye'nin ilk Olimpik Sporcu Fabrikası'nın inşaatında son aşamaya gelindi.

Nidapark Seyrantepe Evleri 2016'da tamamlanacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de 300 milyon lira yatırım değerine sahip " Nidapark Seyrantepe " projesi için düğmeye bastı. 2 bloktan oluşan proje 2016'da tamamlanacak.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’de 10 milyon lisanslı sporcu olması lazım!

Gayrimenkul sektörüne yön veren Ağaoğlu Şirketler Grubu, Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nı yalnız bırakmadı. Ali Ağaoğlu:Türkiye’de 10 milyon lisanslı sporcu olması lazım' dedi.

Kağıthane 7000'de daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

Genyap tarafından inşa edilen ve Kağıthane merkezde konumlanan Kağıthane 7000 projesi, 8 blokta 122 daireden oluşuyor. Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Sakarya Yeni Stadyumu 2016 yılının başında tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak yeni stadyumun 2016 yılı başında tamamlanacağını açıkladı. Yeni stadyumun 2016 yılının başında tamamlanması planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe'de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016'da teslim!

Tahincioğlu Gayrimenkul bugün Nidapark Seyrantepe projesinin tanıtımı için İstanbul Modern Sanat Galerisi'nde basınla bir araya geldi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Gebze'de 2 havuzlu dev olimpik tesis inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze'de yapımına başlanan olimpik yüzme havuzunun çalışmaları devam ediyor. Havuz toplam kapalı 11 bin 850 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor...

Resim İstanbul Evleri projesinde teslimler Eylül 2016'da!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri projesi dairelerin fiyatları 220 bin TL ile 760 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Resim İstanbul Evleri projesinde teslim tarihi Eylül 2016 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor!

Türk Hamamı, sauna, 2 adet yüzme havuzu, açık spor alanları, buhar odası, fitness merkezi gibi sosyal donatıları içinde barındıran Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor.

Essenora Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga ortak girişimi imzasıyla hayata geçirilen Essenora projesinde toplam 758 konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

2016 Olimpik Sporcu Fabrikaları çalışmaları Haberi

2016 Olimpik Sporcu Fabrikaları çalışmaları

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan "Olimpik Sporcu Fabrikaları" yurdun dört bir yanına yayılıyor.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) projesine ilave olarak, sporcuların daha rahat ve modern tesislerde spor yapmalarına imkan sağlamak için başlatılan projede, ilk aşamada Rize, Kırıkkale ve Bartın'daki tesisler tamamlanarak sporcuların hizmetine sunuldu. Bu 3 ilin yanı sıra 29 kentte daha hayata geçirilecek proje için bakanlık bütçesinden 234 milyon lira kaynak aktarıldı.


 Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, şampiyon sporcuların yetişmesi için her şeyden önce tesis gerektiğini belirterek, "Öncelikli amacımız spor yatırımlarını, en gelişmiş ve modern tesisleri, ülkenin her yerine ulaştırmak. Tesisleşmeyi tüm Anadolu'ya yayıyoruz. Türkiye'de bu zamana kadar yapılamayan tesisleşme atağını gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı. 


2002 yılına kadar inşa edilen tesis sayısının bin 757...