09 / 05 / 2024

2016 Villa yapı yaklaşık maliyeti

2016 Villa yapı yaklaşık maliyeti

Villa yapı yaklaşık maliyetleri dördüncü sınıf ve b grubu yapılar kategorisinde yer alıyor. Peki villa yapı yaklaşık maliyeti 2016 nasıl hesaplanır? diyorsanız işte villa yapı yaklaşık maliyeti 2016...

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Akfen GYO'dan Bodrum'a yeni proje! Yalıkavak'ta villa yapılacak! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Yalıkavak'ta tüm ruhsat ve izinleri hazır olarak satın alınacak olan 22.197,30 metrekarelik arsada villa projesi geliştirecek. İşte ayrıntılar...

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşvilla Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Dağ tarafından kuruldu.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

İmamoğlu ailesinin Kaz Dağları'nda villa yaptığı iddiası!

İmamoğlu ailesine ait Kaz Dağları'nın yanındaki 11 bin 925 metrekarelik arsada yüzlerce ağacın kesip villa yapıldığı iddia edildi.  

Kemer Country'de spor alanına villa yapımına izin veren plan değişikliği TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, İstanbul'da özel spor alanı olan bir arazide villa yapımına izin veren plan değişikliğini meclis gündemine taşıdı...

3 günde lüks villa yapılır mı?

Magic Green Homes isimli tasarım ofisi uygun 3 günde lüks villa inşa etti. Villalar görenleri masallara götürüyor...

Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy'de lüks projelere odaklandı!

Kişiye özel lüks villa yapımından büyük çaplı taahhüt işlerine, kat karşılığı konut yapımından kooperatif usulü proje üreten Tunay Yapı, Sarıyer ve Zekeriyaköy Bölgesi’ne odaklandı..

Batman'da villa inşaatları arttı!

Batman'da lüks villa yapımları arttı. Kıradağı'na yeni villalar yapılırken bölgede arsa fiyatları da adeta uçuşa geçti.

2016'da yapı ruhsatı verilen binalar yüzde 5.5 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından 2016 yılı yapı izin istatistikleri açıklandı. Geçen yıl, yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 5,5 daire sayısı ise 10,6 arttı.

KONTİMDER, Confair 2016 Fuarı'nda!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Tahran’da bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Confair 2016 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı.

Kiler GYO'nun 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Haziran 2016'da yapılan 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 2 Haziran 2016 tarihinde tescil edildi.

2016 Villa yapı yaklaşık maliyeti Haberi

2016 Villa yapı yaklaşık maliyeti

Villa yapı yaklaşık maliyeti 2016!

Eskiden zengin toprak sahiplerinin kırsal alanda yaptıkları konut olan villalar günümüzde, kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, bir ya da iki katlı zengin konutlar olarak ifade ediyor.


Villaların bazı özellikler bulunuyor. Bu özellikler arasında dış duvarların mermer, çini, bakır kaplamalı olması,  çatı örtüsünün bakır ve kurşun kaplamalı, ısı yalıtımlı olması, tavanın 2’den fazla odası gizli ışıklandırma, ses tecritli asma tavan (sert ağaç, alimünyum, alçı vb.), iç duvarların 2’den fazla odası ısı ve ses yalıtımlı, sert ağaç kaplama olması, banyo ve WC: Mermer ve benzeri tabii, taş kaplamalı, lüks veya özel imal edilmiş küvet,çift lavabo, klozet ve benzeri aksamlı banyo, aynı vasıflarda WC olmasıısıtmanın Klima tesisatlı (soğuk, sıcak), şömineli, devamlı sıcak sulu olamsı gibi özellikler...