30 / 04 / 2024

2017 devremülk sektörü

2017 devremülk sektörü

Doğa Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya, 2017 yılının devremülk piyasasını değerlendirdi. 

İstanbul'da devremülk dolandırıcılığı operasyonu: 38 zanlı tutuklandı!

Mega kent İstanbul'da yürütülen devremülk dolandırıcılığında gözaltına alınan toplam 113 şüpheliden 38'i tutuklandı. Verilen detaylara göre, şüphelilerin işledikleri suçtan kazandıkları gelirle toplamda 24 lüks ev aldıkları belirlenmişti

Devremülk yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Türkiye'de çok sayıda vatandaş yatırım amaçlı devremülk alıyor. Fakat çoğu zaman bu yatırımlar büyük mağduriyetle sona eriyor. Peki, devremülk alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı!

Çatılarda Kullanılan Nihai Çatı Kaplama Malzemelerinin 2017 Yılı Sektör Büyüklüğü araştırmasına göre, düz ve eğimli çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı.

Devremülk sektörü 2,5 milyar dolar büyüklüğe sahip!

"Devremülk ve Devre Tatil Çalıştayı" gerçekleştirildi. Çalıştay, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü ve Devremülk ile Devre Tatil Yatırımcıları ve Pazarlamacıları Derneği tarafından düzenlendi. 

İnşaat sektöründe temkinli yaklaşım!

İnşaat sektörü için 2017 ‘büyüme’ yılı olarak gerçekleşti. İlk iki çeyrekte yüzde 5.6 ve 5.5 büyüyen sektör üçüncü çeyrekte ertelenen talep ile birlikte yüzde 18.7 büyüme seviyesine ulaştığı kaydedildi. 

İnşaat sektörü 2017'de ekonomik büyümenin lokomotifi oldu!

2017’nin üçüncü çeyreğinde Türkiye ekonomisi yüzde 11,1 büyüyerek son 6 yılın en güçlü büyüme performansını yaşadı. İnşaat sektörü, üçüncü çeyrekte yüzde 18,7 büyüme oranıyla yine ekonomik büyümenin lokomotifi oldu.

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Körfez Termal Devremülk 2017 değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Körfez Termal Devremülk tesislerinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

İnşaat sektörünün Ankara devleri 2018'den umutlu!

Türkiye 2017 yılında, coğrafi konumundan kaynaklı ekonomik risklerin dışında küresel ekonominin de yarattığı risklere rağmen büyümeye devam etti. Dövizdeki dalgalanmalara karşın ekonomisi yılın 3. çeyreğinde yüzde 11.1 büyüyen Türkiye’nin, yürütücü gücü bu sene de inşaat sektörü oldu. 

Gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor!

Geçen yıl 1.3 milyon konut satışı ile tarihi rekor kıran gayrimenkul sektörü 2017’de yeni bir rekora hazırlanıyor. Yılın ilk 10 ayında 1 milyon 153 bini aşkın ev sahibini buldu. Konut satışlarındaki artışta KDV ve vergi düzenlemeleri ile yapılan kampanyalar etkili oldu.

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Turgay Demirkaya'dan 2017 devremülk piyasası değerlendirmesi!

Doğa Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya, 2017 yılının devremülk piyasasını değerlendirdi. 

Kış, gayrimenkul sektörünü teğet geçti!

Gayrimenkul sektörüne bu sene kış gelmedi. 2017'yi geriye bıraktığımız şu günlerde emlak piyasasında hareketlilik tam gaz sürüyor. 

2017 devremülk sektörü Haberi

2017 devremülk sektörü

Doğa Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya, 2017 yılını değerlendirirken 2018’deki öngörülerini ve hedeflerini açıkladı. Firma daha önce Armutlu ve Esenköy'de proje geliştirmişti. 


Doğa Termal Tatil Köyleri CEO’su Turgay Demirkaya 2017 yılını değerlendirirken, dünyadaki ekonomik dalgalanmanın etkisi Türkiye’de de hissedildiğini ancak devremülkün avantajının yılın her döneminde her bütçeye hitap ettiği için kendilerinin bu dalgalanmadan çok az etkilendiğini ifade etti. 


"Sürdürülebilir Tatil Seçeneği, 365 gün Ekonomik ve Cazip Bir İmkân"

Demirkaya, devremülkün otellere daha uygun ve önemli alternatif oluşturduğunu söyledi. Sürdürülebilir turizm seçeneğinin önemine  dikkat çeken Demirkaya, Ege ve Akdeniz bölgelerindeki tatil olanağının 3-4 ay gibi kısa dönemli olmasından dolayı işletmelerin 1 yıllık maliyetlerini o dönemdeki gelirlerine göre planladıklarını belirtti. Demirkaya, "Bugün Akdeniz veya Ege bölgesinde 5 yıldızlı bir otelde tatil yapmak...