29 / 04 / 2024

2017 haberleşme projeleri

2017 haberleşme projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Osman Gazi Köprüsü'nde yaklaşık 89 lira olan geçiş ücreti bu gece itibarıyla 65,65 liraya düşürüldü." dedi.

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Haberleşme İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye'de 17 milyon 679 bin 640,17 TL sermaye bedeli ile Mehmet Gür tarafından kuruldu.

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Adil Karaismailoğlu: Ulaştırma projelerine tarihi imzalar attık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, 2021'de ulaştırma ve haberleşme projelerine tarihi imzalar attıklarını dile getirerek"Ana vatan, mavi vatan ve uzay vatanda prestijli projeleri hayata geçirdik." şeklinde konuştu.

Kovid-19'a rağmen ulaştırma yatırımları hız kesmedi!

Türkiye, küresel boyutta iz bırakan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşın, bu yıl ulaştırma, haberleşme ve altyapıda attığı adımlarla stratejik önemdeki projeleri tamamlayıp, hizmete sundu.

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-7-8 Ekim 2021'de düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası, 6-7-8 Ekim 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesi'nde düzenlenecek." diye konuştu.

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dema Enerji Haberleşme İnşaat Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Egemen Karabulut tarafından kuruldu. 

Millileşme projeleri ile 42 şehit yakınına ev!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün “Millileşme projeleri” kapsamında, 42 şehit polisin ailesine evleri teslim edildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda atama!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan kararlar gereğince, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda atama ve görevden almalar yapıldı..

Çeşme Alaçatı Havalimanı ihalesi 20 Nisan'da!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan "Çeşme Alaçatı civarında hem özel jetleri ağırlayabileceğimiz hem eğitim uçuşlarını ayarlayabileceğimiz ve charter seferlere hizmet verecek bir havalimanı yapacağız. İhale sürecini başlattık" dedi.

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde ÇED süreci tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'ndaki çalışmalara ilişkin incelemelerde bulunurken ulaşım projeleri hakkında da açıklamalar yaptı. 

Köprü ve tünelleri 25 yıl daha beklese miydik?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, YİD modeliyle dev projeleri hayata geçirdiklerini söyleyerek “Aksi hâlde kaynak için 25 yıl bekleyecek, vatandaşımızın refahını erteleyecektik” dedi...

Kayseri raylı sistem projeleri için protokol imzalandı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılacak olan Belsin-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı’nın 16 Mart tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Bakanlar Kurulu kararının ardından önemli bir aşaması daha geçildi.

2017 haberleşme projeleri Haberi

2017 haberleşme projeleri


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Osman Gazi Köprüsü'nde yaklaşık 89 lira olan geçiş ücreti bu gece itibarıyla 65,65 liraya düşürüldü." dedi.


Bakan Arslan, TCDD Kule Restoran'da düzenlediği basın toplantısında, Bakanlığının 2016 faaliyetlerini değerlendirdi, 2017 hedeflerini açıkladı.


Havacılık sektörünün son 14 yılda neredeyse 5-6 kat büyüdüğünü, yaklaşık 35 milyon olan yolcu sayısının 180 milyona ulaştığını belirten Arslan, bu sene havacılık sektöründe yap-işlet-devret modeliyle yapılan projeler hariç 654 milyon liralık harcama gerçekleştirdiklerini bildirdi. 


Kasım sonu itibarıyla sektörde taşınan yolcu sayısının 174 milyon kişi olduğunu ifade eden Arslan, "Başlangıç hedeflerimiz burada biraz saptı, onun da sebebi iç hatlarda ciddi oranda artış olmakla birlikte, dış hatlarda genelde dünyadaki daralma ve özellikle Rusya ile geçmişte yaşadığımız krizler nedeniyle, Rusya'daki uçuşların ve turist girişinin olmaması bu sektörde...