29 / 04 / 2024

2017 Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi son durum

2017 Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi son durum

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Nizip'te hayata geçirilen Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi'nde çalışmalar sürüyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan engelli vatandaşlar için yapılan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Nizip SGK binasının temeli atıldı!

Gaziantep Nizip'te inşa edilecek olan SGK binasının temeli atıldı. 2017 sonunda hizmet vermeye başlayacak olan olan SGK binası bin 800 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.

Vadişehir Konutları 2017 yılında teslim edilecek!

İSTANBUL Başakşehir’de mahalle konsepti ile hayata geçecek Vadişehir konut projesi için 550 milyon lira yatırım yapılacak. Projede inşaat çalışmaları başlarken, konut teslimlerinin 2017’nin ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

İstanbul'da 2017'ye kadar 89 bin 499 markalı konut yapılacak!

Türkiye'nin 3 büyük ilinde 2017 yılına kadar yaklaşık 122 bin konut daha inşa edilecek. Halen inşaatları devam eden projelerde İstanbul açık ara önde.

Canik Engelsiz Kafe ve Hanımlar Lokali projeleri yaz kadar açılacak!

Canik Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik yapılan Engelsiz Kafe ve Park ile kadınlara yönelik hayata geçirilen Hanımlar Lokali inşaatı hızla ilerliyor.

Canik'teki Engelsiz Kafe'de sona gelindi!

Belediye Başkanı Osman Genç, kentsel dönüşüm projesi alanı içerisinde yer alan 3 bin metrekare alanda Engelsiz Kafe'nin yakın zamanda tamamlanacağı müjdesini verdi.

Ispartakule Bizim Evler 7 projesi 2017'de teslim edilecek!

Bizim Evler 7'de ön talep toplamaya başladı. Projede 532 konut ve 43 ticari ünite yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulduğu projede, teslimlerin 2017 içerisinde yapılması hedefleniyor.

Lokum Evler'den evi al peşinatı 2017'de öde!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı'nın hayata geçirdiği Lokum Evler projesinde satışlar devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 25'lik peşinatı 2017 yılı Ocak ayına kadar ertelemek mümkün.

Lokum Evler’de şimdi al 2017’de öde kampanyası başladı!

İstanbul Tuzla’da yükselen Lokum Evler’de, ‘Şimdi al 2017’de öde’ kampanyası başladı. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyan projede yüzde 25 peşinat Ocak 2017’ye kadar ertelenebilecek.

Lokum Evler'de şimdi al, 2017'de öde kampanyası başladı!

İstanbul Tuzla'da yükselen Lokum Evlerde, 'Şimdi al 2017'de öde' kampanyası başladı. DKY İnşaat ve Metropolist Yapı imzası taşıyan projede yüzde 25 peşinat Ocak 2017'ye kadar ertelenebilecek.

Dubai Gelecek Müzesi 2017'de tamamlanacak!

Sıra dışı yapılarıyla bilinen Dubai, bir başka ilginç mimari yapı inşa etmeyi planlıyor. Gelecek Müzesi adı verilen binanın 2017'de bitirilmesi planlanıyor.

3. havalimanının 1. etabı 2017'de tamamlanacak!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, 3. havalimanının 1. etabının 29 Ekim 2017'de tamamlanacağını açıkladı. Özdemir, 200 milyon yolcu kapasiteli bir havalimanı kurmak için yola çıktıklarının altını çizdi.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılan projede 2 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

2017 Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi son durum Haberi

2017 Nizip Engelsiz Yaşam Merkezi son durum

Nizip Belediyesi tarafından bölgede Engelsiz Yaşam Merkezi inşa ediliyor. Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan amaçlarının engelleri ortadan kaldırmak olduğunu dile getirdi. 



Akdoğan, "Sağlık, eğitim, spor, sosyal faaliyetler ve sosyal yardım gibi birçok alanda yalnız bırakmadık. Toplam 480 metrekarelik alanda, zemin katında, kütüphane, eğitim odaları çok amaçlı salon, idari oda, bay bayan engelli wc’ler ve asansör bulunacak’’ dedi.



Gaziantep...