06 / 05 / 2024

2017 yılında açılacak yeni projeler

2017 yılında açılacak yeni projeler

2017’de büyümenin motoru mega projeler olacak. İstanbul Finans Merkezi, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Akkuyu Nükleer Santrali, Türk Akımı, ve TANAP yeni yılda öne çıkan projeler olacak. Bu projelerde 2017 yılında önemli ilerlemeler sağlanması hedefleniyor.

2024 yılında geçerli olacak ehliyet fiyatları! A-B-C-D-E sınıfı ehliyet fiyatları zamlandı mı, ne kadar oldu?

2023 yılında A, A1, A2 ve F sınıfı ehliyetler için harç ücreti 825 TL, değerli kağıt bedeli 624 TL ve vakıf payı ise 145 TL olarak belirlenmişti. Toplamda ödenmesi gereken ücret 1.594 TL'ydi. Bu ücretlerin 2024 yılında ne kadar olacağı ise şu an merak konusu. İşte güncel ehliyet fiyat listesi…

6 ildeki 10 metro hattı 2022 yılında açılacak!

Hayata geçirilen raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 6 ilde yapımı süren 10 projenin bulunduğunu, 2022'nin çok büyük ve önemli kent içi raylı sistem projelerinin hayata geçeceği bir yıl olacağını söyledi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2022 yılında açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ni 2022 yılı sonu gelmeden bitirip teslim edeceğiz" dedi.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Enez Fatih Camisi yıl sonunda açılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restorasyonuna 2016 yılında başlanan Enez Fatih Camisi yıl sonunda hizmete açılacak.

Konya-Karaman hızlı tren hattı yıl sonunda açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Konya-Karaman tren hattının yıl sonunda açılacağını müjdeledi.

Çin Universal Studio 2021'de açılacak!

Çin’in başkenti Beijing’de inşaatı süren Universal Studio, 2021 yılında açılacak. Dünyada beşinci ve Asya’da üçüncü Universal Studio olan Beijing’de bulunan park tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak.  

Radisson Avrupa Tem İstanbul yıl sonu açılacak!

Radisson Hospitality AB İstanbul'daki 16'ıncı tesisini yıl sonu açıyor. 140 dairelik rezidans Avrupa Tem Konut Kompleksi içinde yer alıyor. 

Radisson Collection 2020'de açılacak!

Ant Yapı tarafından "Bodrum'da bir cennet liman" sloganıyla Aspat'ta geliştirilen Anthaven projesi Ortadoğu'nun en iddialı projesi olmaya hazırlanıyor. Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, 2020 yılında açılacak olan projenin Bodrum'un değerini artıracağını söylüyor.

Dünyanın en büyük dönme dolabı Ain Dubai 2020'de açılacak!

Dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai, Meraas Holding tarafından hayata geçiliyor. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Ain Dubai 2020 yılında açılacak.

Gaziantep Bilim Merkezi 2020 yılında açılacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 19 milyon liraya mal olan Gaziantep Bilim Merkezi'nin 2020 yılında hizmete açılacağını söyledi. 

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.

TOKİ Kayapark'ın ilk etabı yıl sonunda açılacak!

Kayaşehir’deki Kayapark’ın ilk etabında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul’un en büyük korusu Emirgan’dan 3 kat büyük olacak Kayapark’ın ilk etabı yıl sonunda açılacak.

2017 yılında açılacak yeni projeler Haberi

2017 yılında açılacak yeni projeler

15 Temmuz darbe girişimi, küresel kriz ve jeopolitik gelişmelere rağmen 2016 yılında büyümesini sürdüren Türkiye ekonomisi için 2017 atılım dönemi olarak belirlendi. 250 milyar liralık esnaf desteği ve ekonomiyi canlandırıcı politikalarla birlikte büyümenin motoru mega projeler olacak. İstanbul Finans Merkezi (İFM), Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Akkuyu Nükleer Santrali, Türk Akımı, ve TANAP yeni yılda öne çıkan projeler olacak. Bu projelerde 2017 yılında önemli ilerlemeler sağlanması hedefleniyor. Bazıları ise tamamlanacak. Modern İpekyolu Projesi’nin önemli kilometre taşlarından biri olan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi’nin de 2017 yılı içerisinde hayata geçirilmesi planlanıyor. Yine önümüzdeki yıl içerisinde 1915 Çanakkale Köprüsü’nün temelinin atılması hedefleniyor. Mega projelerin yanı sıra yeni yılda çok sayıda Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı, karayolu, havalimanı ve tünel projesi de hayata geçirilecek. Toplu...