05 / 05 / 2024

2018 gayrimenkulde büyüme

2018 gayrimenkulde büyüme

Bu yıl ikincisi düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını dün açtı. Fuar, 19 Ocak'a kadar devam edecek.

2021 gayrimenkulde makul bir büyüme yılı olacak!

2020’nin dalga boyu yüksek bir yıl olduğunu belirten KONUTDER Başkanı Altan Elmas, 2021 ’in daha iyi geçeceğini ve makul bir büyüme yılı olacağını dile getirdi.

Gayrimenkulde güçlü büyüme 2020’de başlar!

Bugüne kadar 3.5 milyon metrekarenin üzerinde inşaat alanına ulaşan Tahincioğlu, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu “Ekonomiye ve sektörümüze güveniyoruz. Gayrimenkul de güçlü büyüme 2020 yılında yaşanacak” şeklinde konuştu.

Kredi faizlerindeki düşüş devam ederse, konutta büyüme hızlanır!

2018 yılında verilen KDV, tapu harcı ve faiz indirimi gibi teşviklerin sektörün canlanmasına neden olduğunu söyleyen Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu, yeni yılda da aynı büyüme ivmesinin devam etmesi için teşviklerin dönemsel değil, kalıcı olması gerektiğini söyledi.

İnşaat sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri!

GYODER Gösterge Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2018 3. Çeyrek Raporu yayınlandı. Raporda, inşaat ve gayrimenkul sektöründe sürdürülebilir büyüme için 10 öneri verildi...

Büyüme rakamları, kriz yaratmak isteyenlere en güzel cevap oldu!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Atmaca Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca 2018 yılı büyüme rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı.

Moody’s Türkiye’nin büyüme beklentilerini yükseltti!

Moody’s, Türkiye’nin 2018'e ilişkin büyüme beklentisinin yüzde, 3,2’den yüzde 4’e, gelecek yıla ilişkin beklentisini ise yüzde 3,3’den yüzde 3,5’e yükseltti. 

Crate and Barrel, Türkiye’de büyüme kararı aldı!

Crate&Barrel Türkiye’de büyüme kararı aldı. Markanın kurucusu Gordon Segal, “Türkiye operasyonundan memnunuz. İstanbul cazibesi olan bir şehir, dünya metropolleri arasında. 2018’de mağaza sayımız 7 olacak” dedi.

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Fethi Hinginar: İnşaatta yüzde 5 büyüme hedefliyoruz!

Türkiye İMSAD Başkanı Fethi Hinginar, “2015 yılında ise ekonomide 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5.0 reel büyüme öngörüyoruz” dedi.

Armada, büyüme ve yenilemede yılın AVM'si seçildi!

Armada'nın Avrupa çapında AVM olması, 3. ödülle tescillendi. Armada, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen yarışmada "Büyüme ve Yenileme Kategorisi" ile Yılın Alışveriş Merkezi seçildi.

İnşaat sektöründe yüzde 4.5 büyüme olacak!

İMSAD Başkanı Hinginar, "Türkiye ekonomisinde bu yıl yüzde 3.5, inşaat sektöründe 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaat sektöründe büyüme bekleniyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Fethi Hinginar, "2015'te inşaat sektöründe 4,5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4,5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

İnşaatçılar yüzde 4.5 büyüme bekliyor!

Fethi Hinginar, "İnşaat sektörü 2015 yılında Türkiye ekonomisinde yüzde 3.5, inşaat sektöründe yüzde 4.5 ve inşaat malzemeleri iç pazarında yüzde 4.5-5 reel büyüme öngörüyoruz" dedi.

2018 gayrimenkulde büyüme Haberi

2018 gayrimenkulde büyüme

Doha’nın şehir merkezindeki, Doha Exhibition and Convention Center’da gerçekleştirilen 2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firması katılım gösterdi. 

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Feyzullah Yetgin, Katar ile Türkiye arasında son yıllarda yakınlık yaşandığını dile getirerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle gerçekleşen bu yakınlaşmanın ticarete yansımasını istediklerini aktardı. 

Halk GYO ve Teknik Yapı ortaklığıyla İzmir'de başlayacakları projeyi ilk defa Katar'da sahneye çıkardıklarını söyleyen Yetgin, projenin çok önemli ve özel olduğunu da ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Feyzullah Yetgin, yabancı yatırımcının Türkiye'ye gelmesi için önemli adımlar atıldığını da sözlerinde vurgulayarak, rakamların 5 milyar dolar mertebesine sıkıştığını, tekrar bir atılım daha yapılması gerektiğini de ifade etti.

GYODER olarak Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER)...