07 / 05 / 2024

2020 de yapılacak şehir hastaneleri

2020 de yapılacak şehir hastaneleri

Devlet tarafından "2020 Yılı Yatırım Programı" kapsamında 10 ilde yeni şehir hastanesi inşa edilecek. Hastanelerin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor...

MEB'den Ortaokul ve Lise Öğrencileri için Flaş Karar: İOKBS 3 Eylül'de Yapılacak!

MEB, Ortaokul ve lise öğrencileri için flaş bir karar aldı: 3 Eylül'de İOKBS yapılacak! Sınav saat 10.00'da ve tek oturumda gerçekleştirilecek. Detaylar için MEB'in açıklamalarını inceleyebilirsiniz.

Depremzedeler için yapılacak 9 bin konuttan 3 bininin ihalesi tamamlandı!

Osmaniye'de yapılacak 9 bine yakın kalıcı konuttan 3 bininin ihalesinin tamamlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları sınavı ne zaman? Son başvuru tarihi? Sınavlar hangi illerde yapılacak? Başvuru kriterleri?

Darüşşafaka Eğitim Kurumları giriş sınavı 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de yapılacak. Depremden etkilenen 11 ili de kapsayan ve toplam 37 ilde gerçekleştirilecek sınavda başarılı olanlar 8 yıllık tam burslu eğitim imkanına kavuşacak.

Konut alım satımlarında yeni dönem! Tapu işlemleri noterde de yapılabilecek!

Konut alım satımlarında yeni dönem başlıyor. Bu kapsamda artık alım ve satım işlemleri noterlerde de yapılacak.

29 ilde 5 bin hazine arazisi satışa çıkacak! Peşin ödeyene indirim de yapılacak

AK Parti'nin TBMM gündemine getirdiği Torba Yasa Teklifiyle 29 ilde 5 bin hazine taşınmazı satışa çıkacak. 15 bin kişinin üzerinde yaşadığı bu arazilerden satın alanlara peşin ödemeleri halinde indirimler de yapılacak.

2020'de yapılan 8 ulaştırma ihalesinin sonucu ne oldu?

2020'de ulaştırma alanında yapılan 12 ihalenin 8'inin sonuçlarının hala açıklanmadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ihaleler için şeffaflık çağrısında bulundu. 

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'nde 33 iş yeri yapılacak!

Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Yozgat Ata Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 33 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın yapılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 25. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Ufuk Başer'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına, Barış Sakarya ve Zekeriya Aslan'ın Yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına ve atamanın 25 Haziran 2020'de yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verdi.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesine ait 192 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 2 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

2020 de yapılacak şehir hastaneleri Haberi

2020 de yapılacak şehir hastaneleri

10 ilde yeni şehir hastanesi inşa edilecek. Hastaneler Yap-İşlet-Devret modeli yerine bütçe imkanları ile hükümet tarafından yapılacak.

Yeni Akit'ten Sezai Erhan'ın haberine göre; Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın ikinci fazını kapsayan şehir hastaneleri projesinde önemli çalışmalar yapıldı. Yap-İşlet-Devret modeli yerine bütçe imkanları ile devlet tarafından yapılacak şehir hastaneleri Cumhurbaşkanlığı 2020 yılı Yatırım Programı'nda görüşüldü. Buna göre, toplamda 10 bin 300 yatak kapasiteli yeni şehir hastaneleri yatırım projelerine bu yıl için 1 milyar TL harcanması hedefleniyor.

İşte o iller

Bu yatırımların Aydın, Antalya, Denizli, Diyarbakır Kayapınar, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, İstanbul Sancaktepe ile Trabzon illerine gerçekleşeceği belirtilen programda, bu şehir hastanelerinin 2023 yılında tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor. Proje ihalesi yapılan İstanbul Sancaktepe şehir hastanesi ise 2 bin 100 yatak kapasite ve 504 bin metrekare kapalı...