26 / 07 / 2024

2020 millet bahçesi yatırımları

2020 millet bahçesi yatırımları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: "2019 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarımız, sosyal konut projelerimiz, Sıfır Atık Projemiz, iklim değişikliği çalışmalarımız, millet bahçelerimiz, akıllı şehirler başta olmak üzere son derece kıymetli süreçleri başlattık." dedi.

Güngören Millet Bahçesi plan tadilatı askıda!

Güngören ilçesi, Millet Bahçesi Projesi Kapsamında kaldırılan Eğitim Alanına karşılık Eşdeğer Eğitim Alanları Düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Muğla Millet Bahçesi 23 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Aralık 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Antalya Millet Bahçesi ihalesi 11 Aralık'ta!

Antalya İli, Kaş İlçesi, Kınık/ Göçebeler Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi 4 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Karaman Millet Bahçesi 20 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Karaman İli, Merkez İlçesi, Aktekke Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 20 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30da yapılacak.

Diyarbakır Bağlar Millet Bahçesi 19 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Diyarbakır ili Bağlar ilçesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E-ihale) ihalesi 19 Ekim 2020 tarihinde yapılacak.

Kütahya Millet Bahçesi 6 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 6 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ihalesi 5 Kasım'da!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Aksaray'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Aksaray İli Eskil ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Ankara Sincan'a millet bahçesi müjdesi!

Ankara ili Sincan ilçesi Sincan Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 25 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Yalıhüyük Millet Bahçesi ihalesi 13 Ekim'de!

Konya İli, Yalıhüyük İlçesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Sivas Zara'ya millet bahçesi müjdesi!

Sivas Ili, Zara İlçesi, Kızılırmak Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Ankara İli, Çankaya İlçesi, Erzurum Mahallesi Cebeci Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

2020 millet bahçesi yatırımları Haberi

2020 millet bahçesi yatırımları

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2019 yılında önemli süreçler başlattıklarını söyledi. İşte Murat Kurum’un o açıklamaları…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak 2019 yılında kentsel dönüşüm çalışmalarımız, sosyal konut projelerimiz, Sıfır Atık Projemiz, iklim değişikliği çalışmalarımız, millet bahçelerimiz, akıllı şehirler başta olmak üzere doğamızın ve çevremizin geleceğini yakından ilgilendiren hepsi çok büyük ve son derece kıymetli süreçleri başlattık.

Görevi devraldığımız zaman Bakanlığımızın bütün birimleriyle "2023'e Doğru Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdik.

Bu toplantıyla gerçekleştireceğimiz çalışmalar ve projeler için kendimize bir yol haritası belirledik. Yaptığımız istişareler sonucunda, geleceğimizin şehirlerine dair 127 ayrı hedefimizi milletimizle paylaştık. Aldığımız kararlar sonucunda bugün;

-Tarımdan sanayiye, ulaşımdan yeşil alanlara kadar şehirlerimizin 100...