28 / 07 / 2024

2023 hedefi için inovasyon ve ArGe

2023 hedefi için inovasyon ve ArGe

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO ’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “ 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler ” kongresine konuşmacı olarak katıldı.

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

TOKİ Isparta 2023 projesi için yeni tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ Isparta projesinin ihalesi 25 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu! Megakente 163 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu. İstanbulluların merakla beklediği projede toplam 163 konut yer alacak.

TOKİ Rize Çayeli projeleri için yeni tarih açıklandı! İki yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize 2023 projeleri için beklenen tarihler açıklandı. Çayeli ilçesinde inşa edilecek bu iki yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

Aile Bakanlığı Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi! Hesaplara 1.100 TL yatırılacak, mutlaka alın!

Aile Bakanlığı'nın merakla beklenen Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, hesaplara 1.100 TL yatırılacak, bu paraları mutlaka alın...

TOKİ Şanlıurfa projesi için beklenen tarih geldi! 409 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Şanlıurfa TOKİ projesinde 409 konut yer alıyor.

Aile Bakanlığının destek ödemeleri için Ekim 2023 müjdesi geldi! Paralar bu tarihte yatırılacak!

Çalışmalarına son sürat devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Ekim 2023 ödemeleri için müjde geldi. Destek ödemeleri işte bu tarihte hesaplara yatırılacak...

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 gün! 14 bin TL'den az maaş alanlar 4 bin TL taksitle 3+1 evleri kaçırmayın!

TOKİ'nin Eylül 2023 kampanyası için son 3 güne girildi. Sadece 4 bin lira taksitle 3+1 konut fırsatı için bu fırsatı sakın kaçırmayın...

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

Başkent'e 496 konutluk yeni proje! Aslankan Beytepe 2023 Konutları için düğmeye basıldı!

Başkent Ankara'ya 496 konutluk yeni proje için düğmeye basıldı. Kaş Enerji İnşaat imzasıyla yükselecek proje 220 milyon liraya mal olacak. Aslankan Beytepe 2023 Konutları ile ilgili detaylar...

2023 hedefi için inovasyon ve ArGe Haberi

2023 hedefi için inovasyon ve ArGe

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı.


Sektörün önde gelen firmalarının yöneticilerini ağırlayan kongrede Hasan Rahvalı,  “2023 Türkiye’si Hedefleri, Ar-Ge, İnovasyon ve Markalaşmanın Önemi” başlıklı konuşmasında gençlere profesyonel deneyimlerini de aktardı.


Rahvalı, 2023 hedeflerine ulaşmak için Ar-Ge, inovasyon, markalaşma, istihdam ve enerji politikaları konularının önemini vurguladı.


Rahvalı, diğer taraftan İstanbul’un uluslararası finans merkezi olması için, hukuk sistemini iyileştirilmesinin ve ülkede huzur ortamını sağlanması gerektiğini ifade etti.


Türkiye’de yaklaşık 13 milyon dolar civarında olan Ar-Ge çalışmaları, dünyada 2016 yılında 2 trilyon dolar seviyesinde beklendiğini belirten Hasan Rahvalı,  “Dünyada trilyon doların dijital ortamda ışık hızıyla el değiştirdiği günümüzde, uygun hukuksal ve vergisel ortamın sağlanmasının yanında,  iç tasarrufların da teşvik edilmesi ve finansal...