05 / 05 / 2024

2023 Türkiyesi Hedefleri

2023 Türkiyesi Hedefleri

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.

Tüp fiyatlarında zam kapıda! Tüp fiyatlarında son durum nedir?

Tüp fiyatlarında son durum nedir? 6 Aralık 2023 tüp fiyatlarında liste güncellendiği kaydedildi. İşte Aygaz, İpragaz, Bizimgaz güncel tüp fiyatları ve haberin detayları...

Ekim ayı iş yeri kira artışı ne kadar, kaç TL? 2023 TÜİK dükkan kira zammı (TEFE-TÜFE) açıklandı mı?

Milyonlarca vatandaş Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'nun enflasyon rakamlarını açıklamasını bekliyor. Kira artış oranları TEFE-TÜFE'ye göre yerniden şekilleniyor. İşte kira artış zammı hesaplama...

TSK'dan subay alımı ilanı! İşte aranan şartlar ve başvuru tarihi

TSK subay alımı yapıyor. 2023 Türk Silahlı Kuvvetleri, KPSS’siz subay alımını açıkladı. TSK subay olarak istihdam edilmek üzere farklı alanlarda subay alımı yapacak. Peki “TSK subay şartları ve başvuru detayları neler?” İşte aranan şartlar...

Mastercard ‘2023 Türkiye Turizm’ verilerini açıkladı! İngiliz turistler bu yıl kesenin ağzını açtı!

Mastercard, 2023 yılının ilk 9 aylık harcama verilerini açıkladı. Rapora göre, bu dönemde yabancı turistlerin kartla yaptığı harcamalar, bir önceki yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 20 artış gösterdi.

Fikirtepe 2. Etap Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

24 Mayıs 2023 t.t.’li İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Fikirtepe 2. Etap Rezerv Yapı Alanı 1/5000 Ölçekli NİPve 1/1000 Ölçekli UİP askı sürecinde gelen itirazlar kapsamında hazırlanmış olan 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Standard Chartered yıl sonu faiz tahminini yükseltti!

Eyül 2023 Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı için geri sayım başladı. Faiz kararının ne olacağını merak edilirken StanChart yıl sonu tahminini de yüzde 35'e yükseltti.

Bim'de Kağıt Havlu 56,75 TL, 5 Kg Un 44,50 TL, Yemeli Peynir Çeşitleri 37,50 TL'ye geriledi 

Bim 20 Haziran 2023 Aktüel Kataloğunu vatandaş ile paylaştı. Salı indirimli ürünler listesi duyurusu ile hız kesmeden devam eden Bim Market Haftanın Önerileri etiketi ile hazırladığı yeni Bim Salı Kataloğu avantajları karşınızda. İşte 20 Haziran 2023 Türkiye Geneli Bim Market mağazalarında geçerli a

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Sıfır araba fiyatları 2023! Türkiye’de en ucuz sıfır araba fiyatları 2023! İşte en ucuz sıfır araba modelleri!

Otomobil fiyatlarındaki son durum en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Döviz kurunda yaşanan değişim ile otomobil fiyatlarının yükselişi de hala sürüyor. İşte detaylar!

Yeni evlenecekler müjde! 150 bin TL'lik faizsiz evlilik kredisi veriliyor! 

2023 Türkiye Genel Seçimleri öncesi AK Parti seçim beyannamesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan evliliğe teşvik amaçlı 150 bin TL'lik faizsiz kredi desteği verileceğini duyurdu.

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Türk Hava Yolları 10 bin kişiyi işe alacak! İş arayanlara resmen son dakika müjdesi geldi! 

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda toplamda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını duyurdu. Verilen detaylara göre, Türk Hava yolları 2022'de 2 bin 577 kişiyi işe almıştı. Türk Hava Yolları 2023'te işe alacağı çalışanlarla beraber çalışan sayısını 85 bine çıkarmayı planlıyo

2023 Türkiyesi Hedefleri Haberi

2023 Türkiyesi Hedefleri

Sektörün önde gelen firmalarının yöneticilerini ağırlayan kongrede Hasan Rahvalı,  “2023 Türkiye’si Hedefleri, Ar-Ge, İnovasyon ve Markalaşmanın Önemi” başlıklı konuşmasında gençlere profesyonel deneyimlerini de aktardı.


Rahvalı, 2023 hedeflerine ulaşmak için Ar-Ge, inovasyon, markalaşma, istihdam ve enerji politikaları konularının önemini vurguladı. Rahvalı, diğer taraftan İstanbul’un uluslararası finans merkezi olması için, hukuk sistemini iyileştirilmesinin ve ülkede huzur ortamını sağlanması gerektiğini ifade etti.



Türkiye’de yaklaşık 13 milyon dolar civarında olan Ar-Ge çalışmaları, dünyada 2016 yılında 2 trilyon dolar seviyesinde beklendiğini belirten Hasan Rahvalı,  “Dünyada trilyon doların dijital ortamda ışık hızıyla el değiştirdiği günümüzde, uygun hukuksal ve vergisel ortamın sağlanmasının yanında,  iç tasarrufların da teşvik edilmesi ve finansal enstrümanların geliştirilmesi bu amaca ulaşılmasını sağlayacaktır” dedi.


Hasan Rahvalı, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması için inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarına...