07 / 07 / 2024

214 tesis toplu açılışı

214 tesis toplu açılışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 214 tesisin resmi açılış töreni, 14 Ocak Salı günü Arena Kapalı Spor Salonu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

TOKİ Erzincan 2023 projesinde son dakika! Bakın hangi ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan projesinde 214 konut yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan projesi detayları...

TOKİ Trabzon 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Trabzon 2023 projesi için yeni tarih resmen tek tek belli oldu. Sadece bir ilçeye 214 yeni konut geliyor. İşte detaylar...

TOKİ Elazığ projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçeye 214 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Elazığ 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçeye 214 yeni konut inşa edilecek. İşte TOKİ Elazığ 2023 projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 214 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

Dar gelirliler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da tam 214 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Erzincan projesi için tarih açıklandı! O ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için start verdi. Söz konusu projede 214 yeni konut yer alacak.

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Van'a otobüsler için modern tesis inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Van Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde toplu taşıma hizmeti veren otobüsler için modern bir tesis inşa etti. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alana inşa edilen tesisin yakın zamanda açılması planlanıyor.

İncirliova'da toplu açılış töreni gerçekleşti!

Aydın İncirliova'da 8 tesis ve 15 parkın toplu açılış töreni gerçekleşti.

Diyarbakır'daki 558 milyon TL'lik 116 tesis bugün açılıyor!

Bugün Diyarbakır'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, tutarı 558 milyon lirayı aşan 116 tesis ve projenin toplu açılışını yapacak.

Çorum'a 50 milyon TL'lik 7 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Çorum'a yaptırılan ve 50 milyon liraya mal olan 7 tesis için toplu açılış ve temel atma töreni düzenlendi.

TİKA projelerinin toplu açılış töreni düzenlendi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından farklı ülkelerde yapılan tesis ve eserler, "Ayrı coğrafyalarda aynı imza" başlığıyla ATO ​Congresium'da düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete açıldı.

Çankırı'daki 2 tesis 30 Kasım'da hizmete açılıyor!

Çankırı’da inşa edilen ve toplam yatırım maliyeti 12 milyon lira olan 2 tesis, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun Balıkesir’de düzenleyeceği toplu açılış merasimiyle hizmete alınacak.

214 tesis toplu açılışı Haberi

214 tesis toplu açılışı

Ankara'da 214 tesis toplu açılacak!


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen 214 tesisin resmi açılış töreni, 14 Ocak Salı günü Arena Kapalı Spor Salonu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek. 


Aralarında parklar, köprülü kavşaklar, yaya üst geçitleri, aile yaşam merkezleri, hanım lokalleri, itfaiye binaları, katlı kapalı otoparklar, yer altı barajı, atık su ve içme suyu arıtma tesisleri, dış cephe yenilemeleri, meydan saatleri, taksi duraklarının da bulunduğu 214 tesisin resmi açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Saat 14.00'da Arena'da düzenlenecek şenlik şeklindeki törenle birlikte yapacak. 


Milli İrade Köprülü Kavşak (CHP önü), Seyyid Abdülhakim Arvasi Köprüsü (Bağlum Köprüsü), Yıldırım Beyazit Köprülü Kavşağı (Akyurt Kalaba), Necip Fazıl Kısakürek Köprüsü (Gimat Mezarlık), Uzay Çağı Köprülü Kavşağı, Bağlıca Köprülü Kavşağı, Şeker...