05 / 05 / 2024

216 residence lansman

216 residence lansman

Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Moğolistan’da hayata geçirdiği konut projeleriyle yüzlerce aileyi ev sahibi yapan 216 Yapı, büyümesini sürdürüyor. Firmanın yeni projesi 216 Rezidans'ın lansmanı 6 Haziran'da gerçekleşecek..

Mavera Residence nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa edilecek olan Mavera Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. Peki Mavera Residence nerede? 

Mavera Residence ve Mavera Homes projeleri geliyor!

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Mavera Residence ve Mavera Homes projelerinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Ağaoğlu The Finance Residence A Block fiyat!

The Finance Residence A Block, Ağaoğlu İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Projede lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor...

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Care Residence!

Antwell Life Care Residence’ın lansmanı 26 Aralık 2017 tarihinde yapıldı. Proje mobilyalı olarak teslim edilecek.

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Kepez Gold Residence Masa lansman fiyatları!

Kepez Gold Residence Masa lansman fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Gold Residence projesinde dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

216 Yapı'dan İstanbul ve Ankara'ya yeni projeler geliyor!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanında konuşan 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İstanbul ve Ankara'ya yeni proje yapacaklarını söyledi..

Taşdelen 216 Koru Plus fiyat listesi!

Taşdelen 216 Koru Plus fiyat listesi peşinde 295 bin TL'den başlıyor. 216 Koru Plus projesinde lansman fırsatları sizi bekliyor...

216 Koru Plus'ın lansmanı yapıldı! 295 bin TL'ye!

216 Yapı'nın Çekmeköy'de 50 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirdiği 216 Koru Plus'ın lansmanı bugün yapıldı. Proje 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı..

216 Koru Plus basın lansmanı 6 Aralık'ta!

Yarım asırlık tecrübesiyle inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren 216 Yapı, şimdi de Sancaktepe, Taşdelen, Çekmeköy bölgesindeki 5’inci projesi ‘216 Koru Plus’ı düzenleyeceği basın toplantısı ile tanıtacak.

Trabzon Loft Park Residence lansmanına büyük ilgi!

Trabzon Loft Park Residence projesinin tanıtım lansmanı büyük ilgi gördü. Projede 1+1'den 6+1'e kadar altı farklı şekilde tasarlanmış daire yer alıyor.

Perola Residence satışa çıktı!

Basın Ekspres bölgesinde inşa edilen Perola Residence projesinde lansman öncesi satışlar başladı. İlk 30 daireye özel fiyat avantajı sunulan projede kişiye özel ödeme imkanı tanınıyor.

216 residence lansman Haberi

216 residence lansman
Türkiye’nin yanı sıra Almanya ve Moğolistan’da hayata geçirdiği konut projeleriyle yüzlerce aileyi ev sahibi yapan 216 Yapı, hem yurt içinde hem de yurtdışında büyümesini sürdürüyor. 216 Yapı, aynı anda İstanbul’un Anadolu yakasında Çekmeköy’de 216 Rezidans ve Moğolistan’ın başkenti Ulanbatur’da Tümen Amgalan projelerinin yapımına ve satışına başlıyor. 216 Rezidans ve Tümen Amgalan projelerinin tanıtılacağı, 216 Yapı’nın önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerinin paylaşılacağı ve sektöre ilişkin genel değerlendirmelerin yapılacağı basın toplantı 6 Haziran Cuma günü...