05 / 05 / 2024

216 Yapı dönüşüm için bina yıkmaya başladı

216 Yapı dönüşüm için bina yıkmaya başladı

Royal Garden Kartal Rezidans'tan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı.

ERC Yapı'dan Denizbank işbirliğinde dönüşüm ofisi!

ERC Yapı, İstanbul Bahçelievler'de Denizbank işbirliğinde kentsel dönüşüm ofisi kurdu. ERC YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Ercan, insanların dönüşüme olan inancını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Semerkand Yapı'dan Gayrettepe'ye kentsel dönüşüm ofisi!

İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini kentsel dönüşüm projelerine aktarmayahazırlanan Semerkand Yapı, Gayrettepe’de yapmayı planladığı Semerkand Line Gayrettepe projesiyle ilgili olarak irtibat ofisini hizmete açtı.

3. Kentsel Dönüşüm Zirvesi Bursa'da yapıldı!

Türkiye’de kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak nitelendirilen ‘Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nin 3. buluşması, 2017 yılı ‘Avrupa Yeşil Başkenti’ adayı Bursa’da yapıldı.

Hab Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Eğitim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hab Yapı İnşaat Kentsel Dönüşüm Eğitim Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Aktüre, Adem Durak ve Bülent Çelik ortaklığıyla 45 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Ataşehir'de kuruldu.

Boş alanlarda yapılan çalışmalar dönüşüm değildir!

Muhittin Selvitopu, kentsel dönüşümün boş alanlarda yapılacak planlarla olmayacağını da vurgulayarak, “Boş alanlarda kentsel dönüşüm planlaması yapmak kolaydır. Boş alanı planlayıp imara açarsınız olur biter. Ancak bunun adı dönüşüm olmaz.” dedi.

Akademi Kentsel Dönüşüm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Kentsel Dönüşüm Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Alp tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile İstanbul Arnavutköy'de 1 Haziran'da kuruldu.

Mamak kentsel dönüşüm projesiyle bin 56 konutun yapımı tamamlandı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 1056 konutun kura çekimini yaptı.

Sur Yapı kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaşmaya başladı!

İstanbul'da yine üç bölgede dönüşüm yapmak için Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, kentsel dönüşümde her bölge için farklı modeller gerektiğini konuşmasında yeniden belirtti.

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi bugün Antalya'da yapıldı!

Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi Antalya'da Türkiye'de kentsel dönüşüm ve modern şehir anlayışının masaya yatırılacağı "Modern Şehirler ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin ikincisi bugün Antalya'da yapılıyor.

Kentsel dönüşüm çarpık yapıları yeniden inşa etmektir!

Karabağlar Belediyesi hizmet binası töreninde konuşan Aziz Kocaoğlu, imarlı arsa üzerine konut yapıp satma işinin kentsel dönüşüm olmadığına dikkat çekerek, "Kentsel dönüşüm, çarpık yapıların olduğu yerleri yeniden inşa etmektir." dedi.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Bursa Osmangazi'deki Soğanlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinin 1'inci etap 1'inci kısım ihalesi yapıldı. İhale için 9 firma dosya alırken, 3 firma teklif sundu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet tespiti nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm kira yardımlarına yapılacak başvurular 2015 yılı Kira Yardımı Uygulamaları Kılavuzuna göre değerlendiriliyor. Buna göre yardım için ikamet şartı aranıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ikamet tespiti nasıl yapılır?

Yüksekoba İnşaat kentsel dönüşüm odaklı yapılar inşa ediyor!

Yüksekoba İnşaat, yaşam standartlan yüksek, kaliteli, sosyal yaşam alanlanyla donatılan birbirinden özgün projelere imza atarken, kentsel dönüşüm ve depremsellik risk sorunu çözümüne de öncülük yapıyor.

216 Yapı dönüşüm için bina yıkmaya başladı Haberi

216 Yapı dönüşüm için bina yıkmaya başladı

Royal Garden Kartal Rezidans'tan sonra yeni bir projeye daha başlamak için harekete geçti. Bu konuda hak sahipleriyle anlaşan kuruluş, binaların yıkımına başladı. 220 konuttan oluşan projenin yapımına mart ayında başlanması ve 24 ayda bitirilmesi planlanıyor.

HERKES GÜZEL EVİ HAK EDİYOR 

Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli kentsel dönüşümü vatani bir görev olarak gördüklerini ve sonuna kadar desteklediklerini belirtti. Çehreli, "Biz herkesin depreme dayanıklı, güvenlikli ve içerisinde sosyal donatılan olan konutlarda yaşama hakkı olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle kentsel dönüşüm çalışmalarına öncülük ediyoruz" diye konuştu. 


PROJENİN MERKEZİNDE İNSAN 

İnsana, kent hayatının dinamiklerine ve doğaya uygun mimari çözümler üretmek amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Çehreli, "Her projemizin merkezine insan mutluluğunu koyuyoruz. Hayatı keyifli kılacak projeler geliştiriyoruz. İstanbul'da en çok kentsel dönüşüm yapan firmalar arasına girmiş olmaktan...