16 / 05 / 2024

216 Yapıdan yeni projeler

216 Yapıdan yeni projeler

Markalı konut sektöründe adını 216 Sancaktepe, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus projeleriyle duyuran 216 Yapı, önümüzdeki dönemde kentsel dönüşüme ağırlık verecek.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Yapı denetiminde yeni uygulama geliyor! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Pilot bölge İstanbul oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, binaların denetiminin çok daha etkin bir şekilde yapılması amacıyla pilot olarak İstanbul'dan başlayacaklarına dikkat çekti ve yapı denetiminde yeni uygulamanın detaylarını anlattı. 

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Mgm Yapı Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mgm Yapı Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Timur Danacıoğlu tarafından kuruldu. 

Nergiz Yapı Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nergiz Yapı Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Nergiz tarafından kuruldu. 

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yıl kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya göre yüzde 25 peşinatta peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor.

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018!

Teknik Yapı'dan 44. yaşa özel kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Kampanyaya göre yüzde 25 peşinde peşin fiyatına daire sahibi olma imkanı sağlanıyor. 

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Şehircilik Yapı Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Eser tarafından kuruldu. 

Ülkealan Yapı'dan yeni projeler için yeni konsept!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, yeni projeler için yeni konsepti açıkladı. Ülkealan, yükselen yeni projeler için “aydınlık, kullanılabilir, ferah alanlar” vurgusu yaptı.

İmar barışında yapılan yeni 12 düzenleme!

Yapı Kayıt Belgesi Verilmesine İlişkin Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Usul ve Esaslar yürürlüğe girdi. İşte imar barışında yapılan yeni 12 düzenleme..

Teknik Yapı'dan kazanç vakti! Yüzde 10 peşinat!

Konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanma Vakti kampanyasına Teknik Yapı'dan destek geldi. Kampanya ile yüzde 10 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Teknik Yapı'dan tüm projeleriyle konut kampanyasına destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan “Türkiye İçin Kazanma Vakti” Teknik Yapı'dan destek geldi. Firma, İstanbul’daki tüm projeleriyle kampanyaya katıldığını açıkladı. 

216 Yapıdan yeni projeler Haberi

216 Yapıdan yeni projeler

Markalı konut sektöründe adını 216 Sancaktepe, 216 Butik, 216 Koru ve 216 Butik Plus projeleriyle duyuran 216 Yapı, önümüzdeki dönemde kentsel dönüşüme ağırlık verecek. İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kozyatağı, Dalyan ve Taşdelen'de üç projeye başlamaya hazırlanan kuruluş, bunun için tüm çalışmalarını tamamladı. Hak sahipleriyle anlaştıklarını ve her bölge için ayrı bir proje hazırladıklarını söyleyen 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, "Kozyatağı'ndaki projede mahalle konseptini yaşatacağız. Dalyan, ultra lüks ve deniz manzaralı bir proje olacak.  Taşdelen'de ise kalite ve konfordan ödün vermeden uygun fiyatlı konut yapacağız" dedi.  Kozyatağı projesinin 16 kattan ve 58 daireden oluştuğunu belirten Dündar, "Hafriyat çalışmalarına kasım ortasında başlamayı planlıyoruz. Burada 3+1 ve 4+1 tipinde büyük daireler olacak" diye konuştu. Dalyan'da projesinin ultra lüks olacağını dile getiren...