23 / 07 / 2024

24 Gayrimenkul sıfır faiz kampanyası

24 Gayrimenkul sıfır faiz kampanyası

24 Gayrimenkul bir ay içinde yüzde 40’ını sattığı, Halkalı ve Basın Ekspres’te yükselen iki yeni projesi için başlattığı 60 ay yüzde sıfır faizli cazip kampanya ile yatırımcıların yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

My Garden Arnavutköy 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mer-Ka İnşaat tarafından Arnavutköy'de inşa edilen My Garden projesi 24 ay vade, sıfır faiz fırsatıyla satışa çıktı. My Garden projesinde konut fiyatları ne kadar? My Garden Arnavutköy projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte My Garden Arnavutköy projesiyle ilgili detaylar..

Sıfır araçlardaki kampanyalar domino etkisi yaratacak ve 2. el araç fiyatlarında düşüş hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda sıfır araçlarda başlatılan kampanyalar domino etkisi yaratacağını ve 2. el araç fiyatlarında düşüşün hızlanacağını belirtti.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Batıyakası Kartal'da sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatı!

Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde yükselen Batıyakası Kartal projesinde sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı ile satışlar devam ediyor. Peki Luna Dragos projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Sıfır km Mercedes E-Serisi Cabriolet'in fiyatı kaç TL? İşte Mercedes E-Serisi Cabriolet'in 24 Şubat 2023 fiyat listesi..

2023 model Mercedes E-Serisi Cabriolet'in fiyatı açıklandı. Peki sıfır km Mercedes E-Serisi Cabriolet'in fiyatı kaç TL oldu? İşte Mercedes E-Serisi Cabriolet'in 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Audi A8 L kaç TL oldu? İşte Audi A8 L 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Sıfır km Audi A8 L'nin Şubat 2023 fiyatı açıklandı. Peki 2023 model Audi A8 L kaç TL oldu? işte Audi A8 L, 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Nef Arsa Çanakkale Biga satışta! Sıfır risk, garantili kazanç!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk getiren Nef'in yeni projesi Nef Arsa Çanakkale Biga satışa çıktı. İşte sıfır risk ve garantili kazanç fırsatı sunulan Nef Arsa ile ilgili detaylar...

The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla yükselecek olan ve bölgenin "Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi" seçilen The Superior Suites'te 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

24 Gayrimenkul sıfır faiz kampanyası Haberi

24 Gayrimenkul sıfır faiz kampanyası

24 Gayrimenkul bir ay içinde yüzde 40’ını sattığı, Halkalı ve Basın Ekspres’te yükselen iki yeni projesi için başlattığı 60 ay yüzde sıfır faizli cazip kampanya ile yatırımcıların yüzünü güldürmeyi hedefliyor.


Nisanda satışa çıkan ve yüzde 40’ının satışının gerçekleştiği iki proje için özel bir kampanya başlatıldı. Toplam yatırım değeri 100 milyon lira olan  İstasyon 24 ve Airport 24’ten 60 ay vade ve sıfır faizle ev sahibi olmak mümkün. Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 15 ve taksitli satışlarda ise liste fiyatları üzerinden yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Vadeli satışlarda ödeme planı yüzde 25 peşin, yüzde 25 teslim zamanı ve geri kalan yüzde 50’lik kısım ise özel anlaşmalı bankalar vasıtası ile 60 ay sıfır faiz ile...