04 / 05 / 2024

24 Gayrimenkulden iki yeni proje

24 Gayrimenkulden iki yeni proje

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini tanıttı. Toplam yatırım değeri 100 milyon lira olan iki proje, havaalanı, hızlı tren ve metroya yakın konumda.

İki şehirde satılık imarlı arsa! 24 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Konya'da yer alan iki adet imarlı arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 14 Mayıs'ta yapılacak.

Bakanlıktan büyük fırsat! İki ilde yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle 590 arsa satıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun ve Malatya'da yer alan toplam 590 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar 24 ay vadeyle ödenebiliyor. 

İki ilde satılık 2 arsa!

Kahramanmaraş ve Van'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 Ocak ve 24 Ocak'ta yapılacak.

Belediye o ilde 2 arsa satacak! İhalesi 24 Ekim'de!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Karatay'da 24 taksitle imarlı iki arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 24 ay taksitle iki arsa satacak. Söz konusu arsalar sanayi tesis alanı ve mesken sahası imarlı.

Konya Karatay'da 24 ay taksitle imarlı iki arsa satılacak! Taksitle arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Karatay'da yer alan iki adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir 24 taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkan imarlı arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Belediye 24 ay taksitle iki arsa satacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Selçuklu'da yer alan iki adet arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

2+1 konteyner evler ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Konteyner ev fiyatları, Kahramanmaraş'ta büyüklükleri 7,7 ve 7,6 olan iki büyük depremden etkilenen 11 ilde ilgi ile araştırılıyor. Peki, konteyner evler ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle iki arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Çayır Mahallesinde yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalardan iki tanesi tam 24 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı.

Son iki yılda rekor kırıldı! Faturalara tam 24 kez zam yansıdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faturaların düşeceği vaadi ile bildirdi ‘doğal gaz müjdesinin’ üzerinden iki sene geçti. Peki o zamandan bu zaman faturalara kaç kere zam yansıdı? İşte detaylar…

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! Bu İki ilçede 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay ve Meram ilçelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar 24 ay taksitle satışa çıkıyor.

24 Gayrimenkulden iki yeni proje Haberi

24 Gayrimenkulden iki yeni proje

24 Gayrimenkul, Airport 24 ve İstasyon 24 adını verdiği Halkalı ve Basın Ekspres'te yer alan iki yeni projesini tanıttı. Toplam yatırım değeri 100 milyon lira olan iki proje, havaalanı, hızlı tren ve metroya yakın konumda.  24 Gayrimenkul CEO'su Ahtnethan Yılmaz, 133 konutluk Airport 24'de fiyatların 234 bin liradan, 98 konut ve ofis. 6 adet dükkândan oluşan İstasyon 24'te 3 bin 900 liradan başladığını...