01 / 05 / 2024

25. mipim fuarı son durum

25. mipim fuarı son durum

Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 25’incisi düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM’e katılan Türk firmaları, bu yıl da yabancı yatırımcıların radarındaydı. Fuara katılan Türk firmalar büyük ölçekli satışlar yaptı...

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

Emlak Konut'tan global ölçekli atak!

Expo Turkey By Qatar ve Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM fuarına katıldıklarını söyleyen Emlak Konut Genel Müdürü Gedikli, "Kendimizi ve ülkemizi en iyi şekilde anlatabileceğimiz platformlarda yer almaya özen gösteriyoruz" dedi...

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

Dijital şehirler geliyor!

Bu yıl ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla Fransa’nın Cannes kentinde 30’uncu kez gerçekleştirilen MIPIM fuarına 26 bin gayrimenkul profesyoneli katıldı. Açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuarda 1 milyon kartvizitin el değiştirdiğini söyledi.

Murat Kurum MIPIM 2019'da yabancı yatırımcılarla bir araya geldi!

ALKAŞ’ ın Türkiye temsilciliğini yürüttüğü MIPIM Fuarı 12-15 Mart tarihleri arasında 26.000’den fazla profesyoneli bir araya getirdi. Bu sene 30’uncu kez kapılarını açan fuar, toplam 21 bin 500 metrekarelik bir alanda gerçekleşti.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Akyurt Uluslararası Fuar Alanı'nın yüzde 25'i tamam!

Ankara ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak olan Akyurt Uluslararası Fuar Alanı’nda inşaat çalışmaları yüzde 25 oranında tamamlandı. Fuarın 2019 sonunda açılması planlanıyor.

RJ Models, Göbeklitepe’nin maketini MIPIM’de sergileyecek!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, MIPIM Fuarı’nda Göbeklitepe’nin maketiyle yer alacak.

MIPIM, 2019’da İstanbul’da!

Gayrimenkulün Büyük Buluşması RE360 öncesi gerçekleştirilen toplantıda bazı açıklamalar yapan Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, MIPIM Fuarı'nın 2019’da İstanbul’da yapılacağını söyledi.

Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Kalite Fuar Yapım AŞ tarafından düzenlenen Beton İzmir 2018 Fuarı 25 Nisan'da başlıyor. Fuar 28 Nisan'a kadar devam edecek. 

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

25. mipim fuarı son durum Haberi

25. mipim fuarı son durum


Siyasi konjonktür yabancı yatırımcıyı korkutamadı, MIPIM'de yabancı yatırımcının Türkiye ilgisi devam etti. Fuara katılan Türk firmalar büyük ölçekli satışlar yaptı.


FRANSA'NIN Cannes kentinde bu yıl 25’incisi düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM’e katılan Türk firmaları bu yıl da yabancı yatırımcıların radarındaydı. Viatrans-Meydanbey ortaklığıyla Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerine inşa edilen Quasar İstanbul’un ofislerine yabancı yatırımcının ilgi gösterdiğini söyleyen Viatrans-Meydanbey Ortak Girişim Grubu İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, "Toplu alım yapmak isteyen fonlar var. Çok ilgilendiler, nisanda belli olur sonuçları. Yakında Türkiye’ye gelecekler, biz de inceleyeceğiz” dedi. 


NEF'İN YENİ PROJESİ YOLDA


NEF ev sahipliğinde gerçekleştirilen MIPIM 2014 açılış gecesine uluslararası yatırımcılardan dünyaca ünlü mimarlara çok geniş bir yelpazede birçok isim katıldı. Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, İstanbul Ataköy’deki arsa üzerinde yapacakları projenin satışına...