12 / 05 / 2024

25. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara

25. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara

25. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara bölge profesyonellerini bir araya getirdi; fuar 27.929 kişiyi ağırladı

Eskişehir 2. Yapı Fuarı 25-28 Kasım'da!

İnşaat sektörünün profesyonelleri, ikinci defa Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı’nda bir araya geliyor. Tüyap Eskişehir Yapı Fuarı 25-28 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Sur Çelik Kapı yeni ürünlerini Yapı Fuarı'nda görücüye çıkardı!

Dünyanın en güvenli çelik kapısı unvanına sahip sektörün en fazla yeni tasarım ve model teşhir eden firması olan Sur Çelik Kapı yeni ürünlerini 21-25 Nisan'da Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Kordsa Global, beton güçlendirici Kratos'u Yapı Fuarı'nda tanıttı!

Güçlendirme malzemeleri sektöründe dünya lideri Kordsa Global, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkey Build İstanbul’a katılarak beton güçlendirme malzemesi Kratos’u tanıttı.

Ege Seramik yeni ürünleriyle 38. Yapı Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik 21-25 Nisan tarihleri arasında 38. kez düzenlenen Yapı Fuarı’na katıldı. Türk yapı sektörünün en büyük buluşmalarından biri olarak gösterilen Yapı Fuarı bu yıl da sektör temsilcilerini ve profesyonellerini ağırladı.

Pakpen 38. Yapı Fuar'ı büyük ilgi gördü!

Yapı sektöründe birçok ilke imza atan Pakpen, 21 - 25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 38. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul'a katıldı. Pakpen, Türk yapı sektörünün en büyük fuarı oldu.

Pakpen Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini sergiliyor!

Yapı sektöründe birçok ilke imza atan Pakpen, 21 – 25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 38. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a katıldı.

DYO, 38. Uluslararası Yapı Fuarı'na katılıyor!

38. Uluslararası Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 21 – 25 Nisan tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. DYO, yapı sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getiren fuarda 3’üncü salon ve 261 numaralı standda ziyaretçileriyle buluşac

Easy Stone Yapı Fuarı'nda taş sıvayı tanıtacak!

Toz-Taş Yapı tarafından Almanya'da üretilen taş sıva kaplaması Easy Stone, Türkiye'de bayilik sistemi ile büyümeyi hedefliyor. Firma 21-25 Nisan 2015 tarihinde TÜYAP Fuar Merkezi' nde düzenlenecek Yapı Fuarı'na katılacak.

Kalekim Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'a katılacak!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da, sektörde ilklere imza attığı yenilikçi ürünleriyle yer alacak.

38. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 21–25 Nisan’da!

Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, 38 yıldır Türk yapı sektörünün ve Bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 21 – 25 Nisan 2015’te yapı dünyasını bir araya getiriyor.

Yapı Fuarı TurkeyBuild 2015'in konuk ülkesi Kazakistan!

Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul, bu yıl 21-25 Nisan tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 38'inci kez düzenlenecek. Fuar, bu yıl Konuk Ülke Projesi'nde Kazakistan'ı ağırlayacak.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

25. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara Haberi

25. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara


 Ankara Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 25. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara’ya, sektör profesyonelleri yoğun ilgi gösterdi. Türk yapı malzemesi sektörünün bölgedeki en köklü ve en büyük buluşması olan ve 25. kez düzenlenen fuarda yapı malzemesi sektörünün en yeni malzemeleri, teknoloji ve hizmetleri sergilendi.

Fuar kapsamında, Yapı Fuarları’nda geleneksel olarak düzenlenen Altın Mıknatıs “Amacına Uygun Düzenlenmiş Stand Ödülleri” de sahiplerini buldu.

Yapı dünyasının bilgi merkezi Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen, Türk yapı malzemesi sektörünün bölgedeki en köklü ve en büyük buluşması olan 25. Yapı Fuarı – Turkeybuild Ankara yapı sektörünün buluşma noktası oldu. 20 – 23 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ve büyük ilgi gören fuar, 12.000 m2’lik yeni alanında, binlerce ürün çeşidini ve 200’ü aşkın firmayı, 27.929 ziyaretçiyle buluşturdu.

1988 yılından...