02 / 05 / 2024

250 tllik dönüşüm

250 tllik dönüşüm

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkanı sıfatıyla 1 Kasım 2015 seçim vaatlerini yayınladığı Ak Beyanname içerisinde birbirinden farklı yenilik var.

Bakan Özhaseki: Bugüne kadar 2 milyon 250 bin konut dönüştü, 425 bin civarında konutun dönüşümü sürüyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem hazırlığında kentsel dönüşümün önemini işaret ederek, bugüne kadar 2 milyon 250 bin konutun dönüştüğünü dile getirdi. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! 'Yerinde dönüşüm' projesine 255 bin başvuru geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş depremlerinden sonra 'yerinde dönüşüm' projesine başvuruların 250 bini geçtiğini açıkladı.

Bakanı Özhaseki açıkladı! "Yerinde Dönüşüm" projesine başvurular 250 bini aştı...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yerinde Dönüşüm" projesine 210 bin konut, 40 bin iş yeri olmak üzere toplam 250 bin 170 başvuru alındığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Gelenek Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelenek Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yıldırım tarafından kuruldu.

Yön Geri Dönüşüm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yön Geri Dönüşüm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çetintaş tarafından kuruldu.

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dinler tarafından kuruldu.

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dinler tarafından kuruldu.

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Gültepe Geri Dönüşüm Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Önal ve Muhsin Arslan ortaklığında kuruldu.

Ümraniye'ye 250 dönüm arazide spor köyü projesi geliyor!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'ye yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Hekimbaşı tarafında 250 dönüm arazi üzerinde 22 ayrı dalda spor yapılabilecek, 350-400 milyon liraya mal olacak bir spor köyü projesi var" dedi.

Cüne Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cüne Geri Dönüşüm Metal Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Erarslan Cüne, İbrahim Cüne ve Şahin Cüne ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm çok zor ve meşakkatli bir süreç!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bayrampaşa Belediyesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'ni ziyaret etti. Kurum, "Eski Sağmalcılar Cezaevi'nin bulunduğu alan. Yaklaşık 250 bin metrekarelik alanda 2 bin 275 konut üretiyoruz" dedi...

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Ayes Metal Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aktürk tarafından kuruldu.

250 tllik dönüşüm Haberi

250 tllik dönüşüm

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ak Parti Genel Başkanı sıfatıyla 1 Kasım 2015 seçim vaatlerini yayınladığı Ak Beyanname içerisinde birbirinden farklı yenilik var.


Çiftçiden kamuya, özelden bankacılığa kadar birçok yeniliğin bulunduğu seçim beyannamesi içerisinde en dikkatimi çeken emekliye 250TL taksitle ev imkanı. Birçok siyasi partinin ev ile ilgili söylemlerini beyannamelerden okuduk. Ancak Emekli'ye 250TL taksitle ev konusu çok hassas ve önemli bir konu. Ve Bursa'da bu konunun ehli bir sivil toplum kuruluşu olan İMSİAD var. İMSİAD kelime anlamı olarak İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği demek. Anlayacağınız 250 TL'ye ev konusunun ana muhatabı. Türkiye'nin Başbakanı Ahmet Davutoğlu, emekliye 250 TL taksitle ev vereceğiz diyorsa bu maliyetlere ev satışı mümkündür diye düşünüyorum. Peki o zaman Bursa ve genelde Türkiye gibi bir ülkede...