30 / 04 / 2024

26ıncı ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuarı

26ıncı ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuarı

2015 yılında 26'ncısı düzenlenecek ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nın tanıtım toplantısı Akra Barut Hotel'de gerçekleştirildi. Birçok işadamı fuar ile ilgili görüşlerini dile getirdi.

Van, kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada!

2011 senesinde meydana gelen Van depreminin ardından; 26 bin 700 konut hak sahiplerine teslim edildi. AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Van'ın kentsel dönüşüm uygulamalarında 4'üncü sırada olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

26 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.245,64 liradan satılıyor. 26 Nisan 2023 yani haftanın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 26 Nisan altın fiyatları!

Dolar bugün ne kadar? 26 Nisan 2023 dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son durum!

Doları 26 Nisan Çarşamba günü ne kadar? Piyasalardaki son durum ne? Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın üçüncü gününde 19,40 TL’nin üzerinde işlem görüyor. İşte 26 Nisan Çarşamba kuru…

Altın fiyatları eriyor, altın almalı mıyım? Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 26 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatları düşerken yatırımcılar altın almalı mıyım sorusunu merak ediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar?  26 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altın bugün ne kadar? 26 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.169,26 liradan satılıyor. 26 Ocak 2023 yani dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 26 Ocak altın fiyatları!

Etap Altınel Hotel Çanakkale 61 milyon TL'ye satılıyor! İhalesi 26 Ocak'ta!

Çanakkale Güzelyalı'da denize sıfır konumda bulunan Etap Altınel Hotel, satılıyor. İhale tarihi ve muhammen bedeli resmen açıklandı. İşte ayrıntılar...

Altın bugün ne kadar? 26 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.051,21liradan satılıyor. 26 Kasım 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 26 Kasım altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 26 Ekim 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Gram altın 990,43 liradan satılıyor. 26 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 26 Ekim altın fiyatları!

Altında ters dalga! Yükseliş sırası altına geçti! Herkes hemen bu rakamlara baksın! 26 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın haftanın üçüncü işlem gününde yükselişe geçti. Uzun zamandır düşen altında 26 Ekim 2022 ters dalga görülüyor. Herkes güncel altın fiyatlarına baksın! İşte 26 Ekim 2022 altın fiyatları. 

Samsung Galaxy Buds 2 Pro'nun fiyatları belli oldu! Böylesi görülmedi! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi

Samsung'un 10 Ağustos'ta düzenlediği "Galaxy Unpacked" etkinliğine öncülük eden cihazlardan biri de şüphesiz Galaxy Buds 2 Pro. Peki, Samsung Galaxy Buds 2 Pro fiyatları ne kadar? Samsung Galaxy Buds 2 Pro kaç TL? İşte  26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Hotel Les Ottomans 6'ncı kez satışa çıkıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan yeniden satışa çıktı. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

26ıncı ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuarı Haberi

26ıncı ANFAŞ Hotel Equipment Uluslararası Fuarı

"OTELCİLİKTE YENİLENMEYE İHTİYAÇ VAR" 

Fuar ile ilgili görüşlerini dile getiren POYD Başkan Yardımsı Ethem Hakan Duran, AN t AŞ Hotel Equipment Fuarı'nı çok önemsediklerini söyledi. Fuar sayesinde otel yöneticilerinin yenilikleri ve gelişmeleri kolaylıkla takip edebileceğini söyleyen Duran, Otel Ekipmanları Fuarı'nı eğitim olarak gördüklerini dile getirdi. Fuara katılımın sağlanmasının önemli olduğunu vurgulayan Duran; "Otelcilik ülkemizde çok üst düzeye geldi ama yenilenmeye ihtiyaç var. Yenilikleri görmek ya da yapılacak tadilatta kullanılacak ekipmanlarda yenilikleri yapmak için büyük bir imkan. Yurt dışından katılımcıların gelecek olması ise çok büyük bir başarı. " dedi. 


"OTELCİLER YENİLİĞE VE TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMALI" 

AKTOB Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Akıltopu'ndan sonra sözü ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç aldı. Otel Ekipmanları Fuarı'nın Antalya'ya çok ciddi katma değer kazandırdığını söyledi. 2007'de yapılan fuara...