05 / 05 / 2024

2b alanlarının satışı

2b alanlarının satışı

Veysel Eroğlu, 2/B alanlarıyla ilgili sadece kadastro çalışmaları yaptıklarını vurgulayarak, hak sahiplerinin belirlenmesi ve tapu tescili gibi işlemlerin ardından konuyu Maliye hazinesine devrettiklerini anlattı....

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Boulevard Sefaköy ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun Boulevard Sefaköy projesinde ön satışlar başladı. Projede 390 adet konut ve ticari alanlar yer alıyor.

Hazine taşınmazlarının satışıyla ilgili araştırma önergesi verildi!

Hazine taşınmazlarının satışı, alıcılarının kimler olduğu ve elde edilen gelirin harcandığı alanların araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.  

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Diyarbakır Sur'da ticari alanların satılmasına tepki!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Diyarbakır Ticaret Borsası yazılı bir açıklamada bulunarak, Sur'daki ticari alanların tek tek ihale ile satılması halinde kısa sürede atıl duruma düşeceklerini ifade etti.

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

Univa’nın ticari alanları satışa çıktı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın Sakarya’daki ilk projesinde yer alan ticari alanların satışı başladı. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma fırsatı sunuyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

İzmit Emlak İstimlak Müdürlüğü'nde 24 arsanın satışı yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin 13 Eylül tarihinde ihaleyle sattığı çoğu konut ve ticari alanı satın alanların en geç 15 Ekim tarihine kadar paralarını yatırması gerekiyor.

Folkart Life'ın ticari alanları ön talep topluyor!

Bornova'da hayata geçirilen Folkart Life projesinin ticari alanları için ön talep toplanıyor. Projede yer alan ticari alanların en düşük satış bedeli 899 bin TL olarak belirlendi.

216 Butik Plus'ta ticari alanların kiralama ve satışları başladı!

216 Yapı tarafından İstanbul'un gelişen bölgesi Çekmeköy'de inşa edilen 216 Butik Plus'ta ticari alanların kiralama ve satış işlemleri başladı.

Kaçak yapı ve sit alanlarının imara açılması suç olmalı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Muğla Şubesi doğal sit alanlarının imara açılması ve hazine arazilerinin satılmasını yasalara aykırı kaçak yapı yapmanın suç olarak kabul edilmesi gerektiğini yazılı bir basın açıklaması ile belirtti.

Büyükyalı İstanbul ön satışta!

Zeytinburnu sahil yolunda inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesi ön satışa çıktı. 111 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede konut, ofis, otel, apart otel, işyeri alanları bulunuyor.

2b alanlarının satışı Haberi

2b alanlarının satışı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nın 2014 yılı bütçesine ilişkin milletvekillerinin sorularını yanıtladı.


Eroğlu, 2/B alanlarıyla ilgili sadece kadastro çalışmaları yaptıklarını vurgulayarak, hak sahiplerinin belirlenmesi ve tapu tescili gibi işlemlerin ardından konuyu Maliye hazinesine devrettiklerini anlattı.


Satış işlemlerinin tamamen Maliye Bakanlığı tarafından yapıldığını belirten Eroğlu, şunları kaydetti:


"Bu kangren olmuş bir mesele. Esasen parasında da değiliz. Bazı vekillerimiz, 'orman köylülerine parasız verseydik' dedi. Ama orman köylerindeki bedelleriyle bir şehirdeki kıymetli bir alanın bedelleri aynı değil. Bunu zaten değerlendirdik. Parasız verilebilir miydi? Orman köylerinden gelen miktarın kıymeti harbiyesi yok...Devlet malına el koyanlarla aynı orman köyünde koymayanlar arasında fark olsun. Cüzi bir bedel alalım ki bir haksızlık olmasın. Bunun yüzde 10'unu da ya...