04 / 05 / 2024

2b arazileri satıldı mı

2b arazileri satıldı mı

Mehmet Şimşek, Maliye Bakanlığı ile bağlı kurumların 2015 yılı bütçesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı sunumda, bakanlığın 2013 Yılı Kesin Hesabı'na ilişkin bilgi verdi. 2B taşınmazlarının satışından 3,2 milyar lira tahsil edildi.

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

2B arazi satışı 2022 nasıl yapılacak? 2B arazisi nasıl alınır?

Türkiye genelinde yer alan ve orman vasfını yitirmiş olan hazine arazilerine 2B arazi deniyor. Uzun zamandır beklenen 2B arazi düzenlemesi yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası 2B arazilerinin satışıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, 2B arazi satışı 2022 nasıl yapılac

2B arazi satışı için başvurular uzadı mı? 2B arazi satışında son gün ne zaman?

Türkiye genelinde yer alan ve orman vasfını kaybetmiş olan hazine arazileri 2B arazisi olarak ifade ediliyor. 2B arazilerin satışına dair önemli gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2B arazilerinin satışının uzatıldığını duyurdu. İşte tüm detaylar..

Ali Koç, Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor!

Fenerbahçe başkanı Ali Koç, kulübün finansal durumunu toparlamak amacıyla Aziz Yıldırım döneminde alınan arazileri satıyor...

Atıl 2B arazileri kente kazandırılmalı!

GYODER’in, ‘Yatırım Ortamının İyileştirilmesi’ başlığıyla düzenlediği Yüksek İstişare Kurulu toplantısı'nda gayrimenkul sektörünün son durumu hakkında değerlendirmeler yapıldı ve öneriler sunuldu. Dr. Avni Çelik, 2B arazileri konusunda bürokrasinin hafifletilip bu alanların kent dokusuna kazandırılm

Son 5 yılda ne kadar kamu arazisi satıldı?

Hazine'ye ait arsalar, tarım arazileri ve orman vasfını yitirmiş alanların satışları devam ediyor. Açıklanan verilere göre son beş senede 2 milyar 167 milyon metrekarelik taşınmazı satıldı.

2B arazileri için başvuru süresi 16 Aralık 2019'a uzatıldı!

2018 yılının Kasım ayında sona eren 2/B arazileri ile hazineye ait tarım arazilerinin satışı için başvuru hakkından yararlanamayanlar için yeni fırsat sunuluyor. 2B arazileri için başvuru süresi 19 Aralık 2019'a kadar uzatıldı.

Seferihisar'da belediye arazileri değerinin altında satıldı iddiası!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanı olduğu dönemde belediyeye ait yerlerin değerinin altında satıldığını iddia etti.

11 milyar TL'lik 2B arazisi satıldı!

2019 Yılı Bütçesi TBMM Genel Kurulu'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2B arazilerinin satışı kapsamında 748 bin hak sahibinin tapularını aldıklarını söyledi.

Şeker fabrikaları arazileri 5.5 milyon TL'ye satıldı!

Kırklareli, Edirne, Erzurum, Aksaray, Manisa’da yer alan 174 bin metrekarelik Şeker fabrikaları arazisi 5.5 milyon liraya satıldı.

2B arazileri için 30 Kasım'a kadar başvuru yapılabilecek!

2B arazileri için satın alma başvurusunda bulunmayanlarla başvuru yapıp peşinat bedelini veya ikiden fazla taksitini ödemediği için haklarını kaybedenler için tanıtan süre uzatıldı. 

2B arazileri için süre yeniden uzatıldı!

2B arazileri için satın alma başvurusunda bulunmayanlarla başvuru yapıp peşinat bedelini veya ikiden fazla taksitini ödemediği için haklarını kaybeden kişiler için tanınan süre yeniden uzatıldı

Kayseri'de tarım arazileri satışa çıktı!

Kayseri Belediyesi ve mücavir alan sınırları içerisinde yer alan tarım arazileri satışa çıkarıldı. Arsa satışları için müracaatlar Defterdarlık veya ilçelerde Mal Müdürlüklerine yapılabilecek. 

2b arazileri satıldı mı Haberi

2b arazileri satıldı mı

Mehmet Şimşek, Maliye Bakanlığı ile bağlı kurumların 2015 yılı bütçesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı sunumda, bakanlığın 2013 Yılı Kesin Hesabı'na ilişkin bilgi verdi.


Bakanlığı bütçesinde 2013 sonu itibarıyla 98 milyar lira olan ödeneğin 96,9 milyar liralık kısmının kullanıldığını ifade eden Şimşek, ödeneğin 1,8 milyar lirasının bakanlığın kendi ihtiyaçları için harcandığını, kalan 95,1 milyar liranın ise diğer idarelere aktarıldığını söyledi. Şimşek, bu kapsamda Sosyal Güvenlik Kurumuna 36,5 milyar lira, mahalli idare payları olarak 32,4 milyar lira, yükseköğretim kurumlarına 14,7 milyar lira, fon payları olarak 6,7 milyar lira, il özel idarelerine; kaldırılan Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğünün devredilen personel ücretleri için 1,5 milyar lira, köylerin altyapısını desteklemek amacıyla 878 milyon lira, belediyelere altyapılarının desteklenmesi amacıyla 526 milyon lira, diğer idarelere ise...