21 / 05 / 2024

3 adet bizans dönemine ait şapel

3 adet bizans dönemine ait şapel

Aydın, Dilek Yarımadası'nda Bizans dönemine ait 3 şapelin kalıntıları bulundu...

Türk Kızılay, Düzce'de 3 adet iş yeri ile arsasını 54 milyon TL'ye satıyor! 

Türk Kızılay, Düzce'de yer alan 3 adet iş yeri ile arsasını 54 milyon TL'ye satıyor. İlan yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Darıca ve Kağıthane'de 3 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi açıkladı! 

Darıca Belediyesi ve Kağıthane Belediyesi, 3 adet arsayı satıyor. Arsa satışları ile ilgili ilan metinleri yayımlandı. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

İki ildeki 2 adet daire ve 3 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık 5.500 TL'den başlayan bedellerle... 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi, 2 adet daire ve 3 adet iş yerini aylık 5.500 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriyor. İşte detaylar...

İki ildeki 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor! Ev, arsa arayanlar bu tarihlere aman dikkat!

Bursa Nilüfer'de ve İzmir Çiğli'de yer alan 3 adet arsa ile 7 adet konut satılıyor. Peki arsa ve konutların satış ihaleleri ne zaman? Fiyatları ne kadar? 

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 6 adet konut ile 3 adet ofis satışa çıkıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Artvin Yusufeli'nde 6 adet konut ile 3 adet ofis satılıyor. Peki Artvin Yusufeli'ndeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

İzmir Karaburun'da 3 adet imarlı arsa 4 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor!

İzmir Karaburun Belediye Başkanlığı, İzmir Karaburun'da yer alan 3 adet imarlı arsayı 4 taksitle satıyor. Peki İzmir Karaburun'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

O ilde 3 adet 2+1 konut KDV'den muaf olarak satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Mevlana mahallesinde yer alan 3 adet 2+1 konutu KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Bursa Yıldırım'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Vakıflar, o ildeki 3 adet konutu satıyor! Ev alacaklara fırsat! 

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erciyesevler Mahallesinde yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki Kayseri Kocasinan'da satışı yapılacak konutların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatlar ne kadar? 

O ilde 3 adet 3+1 konut satılıyor! Ev arayanlar şimdi bakın!

Isparta Keçiborlu Belediye Başkanlığı, Isparta Keçiborlu'da yer alan 3 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Isparta Keçiborlu'daki konutların fiyatları ne kadar? 

3 adet bizans dönemine ait şapel Haberi

3 adet bizans dönemine ait şapel

    Dilek Yarımadası'ndaki ormanlık alanda Bizans dönemine ait 3 tarihi şapel bulundu. Şapellerin restore edilerek turizme kazandırılması için çalışma başlatıldı. 

     Dilek Yarımadası Milli Park Müdürü Erdinç Kutsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Milli Park içinde yürüttükleri çalışma sırasında tarihi kalıntılara rastladıklarını, yapılan incelemede yapıların erken Bizans dönemine ait şapeller olduğunun belirlendiğini kaydetti.

     Tarihi şapellerin kültür envanterine geçirilmesi için girişimde bulunduklarını belirten Kutsal, şöyle devam etti: 

     ''Birbirlerinden 1'er kilometre uzaklıkta bulunan tarihi şapellerin kültür envanterine geçirilmesi amacıyla Aydın Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu yetkililerini Milli Park'a davet ettik. Şapellerin tescil edilip kayıtlara geçirilmesini sağladık. Şapellerin her birinin içerisinde odalar, mutfak ve avlu kısımları bulunuyor. Ayrıca şapellerin iç kısımlarında mum koyulan yerler ve dua edilecek kısımlar...